Minden bizonnyal elértük a pofátlanság határát. Közel 500 fontért havonta, kiadó egy matrac, amihez most MÉG fiókokat is kapunk!

mattressfloor1

A mienk lehet potom havi £430-ért ez a fantasztikus egyszemélyes matrac, ami egy hálószoba padlójára van ledobva, egy „szuper” helyen Londonban. Ez a „kiváló lehetőség” (aminek a láttán szerintem vagy ökölbe szorul a kezünk, vagy „double facepalm”-ot hajtunk végre, azaz arcunkat kezünkbe temetjük) a Harrington Street-en elérhető. 😀 Akik esetleg szeretnék megnézni a szobát, vagy hátba veregetni a hirdetőt… egy székkel, az utcát Eustontól alig egy kőhajításnyira találják.

A fekhely egyébként egy háromszobás lakásban került meghirdetésre. A hirdetés szövegét idézve olyan embert keresnek a „lakóhelyre”, aki tiszta, és normálisan viselkedik másokkal.

Ez azért nem lesz egyszerű feladat, ha folyton valakinek a lábát kell szagolnod, ugyanis ahogyan a képen is látható, a matrac egy ágy végébe van „ízlésésen” elhelyezve.

Mire vigyázzunk az albérlet kiválasztásánál Angliában.

A Gumtree-re felrakott hirdetésben még szépen ki is van emelve, hogy melyik fekhelyről van szó, nehogy félreértés legyen. Ez egyébként szükséges is, ugyanis kiemelés nélkül, lehet 30 másodpercbe is beletelne, mire egyáltalán feltűnik, hogy ott az a matrac.

„Szobába keresünk lakótársat. Egy nagy, tiszta szobába keresünk egy személyt, aki lehetőleg 30-as rendszerető férfi, egy fantasztikus helyen. A szobában biztosítunk egy egyszemélyes ágyat, fiókos szekrényt, radiátort és egy íróasztalt. A háromszobás lakásban 27 és 34 év közötti, barátságos, dolgozó emberek laknak.” – írja a hirdetés szövege.

A lakáshoz teljesen felszerelt konyha, és egy közösségi helyiség is tartozik. Ha normális kiadó szobákat vagy lakást keresel, akkor az oldalunkon azt is találsz.

A Standard megpróbálta felvenni a kapcsolatot a hirdetés feladójával, hogy mégis hogy gondolta ezt, de sajnos egyelőre sikertelenül. Volt olyan, aki a nappaliból választott le egy ágynyi helyet, és azt adta ki. Aki kíváncsi, hol mennyi az albérlet Londonban, az itt megtalálja.   Forrás: http://www.standard.co.uk/

 [fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára