Kim Kardashian megpróbál betörni az internet világába, ismét egy meztelen fotója posztolásával.

kim-kardashian-selfish2

Rádöbbenve arra, hogy a világ már túl rég látta őt meztelenül, a valóságshow sztár, megosztott egy saját maga által cenzúrázott selfie-t hétfő reggel. A 35 éves sztár, aki soha sem bíz túl sokat a képzeletekre, a legújabb képén semmit sem visel, de azért megőrizte a szerénységét két fekete csík beszúrásával.

A két gyerek anyja, aki Saintet mindössze három hónapja hozta a világra, a következőket írta a képhez: „Amikor olyan érzésed van, hogy nincs mit fölvenned, LOL.”

Cc7lKbAWoAALCuO

Az eddigi legmegosztóbb kép jó néhány rajongót elámított, míg mások úgy gondolták, hogy ez egy kicsit indokolatlan így, hétfő reggel.

„Egyáltalán nem szeretem Kim K-t, de állandóan meztelen lennék, ha így néznék ki!!! A bizonytalan nők azok, akik időt szánnak arra, hogy majmolják őt.” — tweetelte az egyik olvasó.

kim-kardashian-paper-magazine

Kardashian férje, West, nem idegenkedik a Twitteren terjedő vitáktól, lévén, hogy két héttel ezelőtt elég terjedelmes felvágós szöveget tweetelt az oldalán.

Miután kihívott bárkit, aki az új albumát a The Life of Pablo-t kritizálta, a rapper a Facebook vezetőjéhez, Mark Zuckerberghez fordult, hogy pénzt kérjen tőle a rejtélyes „projektjeihez”.

Ti mit gondoltok Kim testéről?

Forrás: http://www.standard.co.uk

 [fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára