Egy nő majdnem a szájsebészeten végezte, mikor a hamburgerében hatalmas üvegszilánkra bukkant evés közben, egy ismert londoni helyen.

burger1

A 29 éves Lauren Lunn Farrow épp Battersea környékén járt és benézett egy hamburgerre a The Merchant nevezetű helyre a barátjával a vasárnapi nap folyamán. Jó szokásához híven itt is egy csirke burgert kért sült krumplival.

Lauren azt mesélte, hogy bekapott néhány krumplit, mielőtt nekikezdett volna a hambinak, amit óriási szerencséjére, késsel és villával tett. Ekkor bukkant rá a „meglepetésre” ami egy majdnem féltenyérnyi méretű üvegszilánk volt a saláta és a hús közt megbújva. A kép alapján még hasonlít is kicsit egy hagymadarabra, csak kicsit egészségtelenebb és ropogósabb annál.

LaurenFarrow

„Épp, hogy csak belevágtam a hamburgerembe, amikor kifordult belőle ez a hatalmas szilánk. Majdnem akkora volt, mint a fél tenyerem. Nem volt rajtam a szemüvegem, így elsőre azt gondoltam, hogy ez nem létezik, hogy üveg legyen, de az volt.”

„Belegondolni is rossz. Mi van, ha nem késsel vágom fel, hanem beleharapok. Simán szétvághatta volna a számat. Nagyon ijesztő. Fel sem tudom fogni, hogy kerülhetett bele, már pusztán a mérete miatt sem. Eléggé felzaklatott a dolog. Nem is akarom tudni, hogy honnan került az az üvegszilánk a hamburgerembe.” – mesélte Lauren.

A nő az esetet döbbenetesnek minősítette, és azt mondta, panaszt is tett a managernél a reakcióval azonban közel sem volt elégedett. A pub vezetője azt mondta neki, hogy nem kell fizetnie az ételért, és egy-egy italt ajánlott fel nekik, ami a ház ajándéka.

Ms Lunn Farrow még a helyi önkormányzatot is felkereste az ügy miatt, ugyanis egy igen közismert pubról van szó. A hölgy szerint a az ételekre szóló engedélyüket be kéne vonni. A hely szóvivője kezeit tördelve kért bocsánatot, és elmondta, hogy megérti a felháborodást, de ez egy egyedi eset, és sosem fordult még ilyen elő, hisz igen magasak az elvárások a kiszolgálás tekintetében a helyen.      Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára