Élelmiszer áruház Londonban, ahol minden 25p-be kerül 1

Az EasyJet nevű ismert légitársaság alapítója, Sir Stelios Haji-Ioannou egy éve elindította legújabb vállalkozását, ami nem más, mint egy szuper akciós élelmiszer áruház, ahol minden termék 25p-be kerül.

30cf459200000578-3427353-image-a-35_1454419484429

Az EasyFoodstore névre hallgató áruház Park Royal-nál, Északnyugat-Londonban található. Az üzletben rengeteg féle alapvető élelmiszert árulnak. A tésztáktól, a babon keresztül a tisztítószerekig igen széles a paletta. Ami hiányosság egyelőre, hogy friss húsok, zöldségek és gyümölcsök egyelőre még nem kaphatók. A szuper 25p-s akció az üzlet megnyitásának alkalmából indult, értelem szerűen, hogy felkeltse minél több ember figyelmét és érdeklődését. Azonban az akció újra érvényes és az áruház újra nyitva van, sőt új dizájnt is kapott.

AKKORA az érdeklődés az áruház termékeire, hogy ideiglenesen néhány új szabályt kellett bevezetni, hogy mindenkinek jusson a jóból:

  • Az áruház csak 10-du 5ig van nyitva minden hétfőtől péntekig, mert hétvégén újra kell tölteni a polcokat.
  • A vásárlók egy adott termékből maximum 10db-ot vásárolhatnak.

easyFoodstore-items

Az áruházban a tulaj elmondása szerint korlátozott fajta alapvető élelmiszer található meg, viszont a lehető legolcsóbb áron. Ezt sugallja a cég szlogenje is: „Nincsenek drága márkák, csak élelmiszer, becsületesen árazva.” Az Easy brand-et már jól ismerhetjük, hisz többek közt légitársaságuk, szállodaláncuk, edzőterem hálózatuk is van, amik mind sikeresek, és a szegényebb réteget célozzák szolgáltatásaikkal.

30d8885700000578-3430367-image-a-27_1454523811096

Az utóbbi időben a Lidl és az Aldi igen nagy nyomás alá helyezték Nagy-Britanniában az idáig uralkodó Tesco-t Sainsbury’s-t és a többieket, így jól látszik, hogy az olcsó termékeket áruló üzleteknek van létjogosultságuk az országban. Ennek a vállalkozásnak a célja, hogy a Lidl-nek és Aldinak váljon komoly versenytársává, ami végül is nekünk csak jó, mert az árakat még inkább lejjebb fogja nyomni.

„Ez csak egy újabb módja annak, hogy az easy márka a kevésbé tehetőseket segítse.” – nyilatkozta a milliárdos vállalkozó.

Jó hír, hogy a vásárlók számára ingyenes parkolási lehetőség is biztosítva van ugyanis elkészült a parkoló is.

A pontos helyszín Park Royal West, a North Circular Road mellett. A postecode NW10 7XP.

A legközelebbi megállók, ha oda szeretnénk jutni tömegközlekedéssel:

  • Metró – Hanger Lane, Central Line
  • Busz – 112-es Brentmead Gardens nevű megálló

Az áruház weboldala pedig: http://easyfoodstore.com/

olcso aruhaz London

A félig görög, félig ciprusi származású úr azt mondta, hogy ez az áruház egy teszt, és ha beválik, akkor sok új hasonló üzlet fog nyílni szerte a királyságban.       Forrás: http://www.standard.co.uk/

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után