Hatalmas füstoszlop, és lángnyelvek, amik kilométerekről látszottak, miután tűz ütött ki a Heathrow reptér mellett 1

Több mint 30 embert evakuáltak otthonaikból egy hatalmas garázstűz miatt Nyugat-Londonban. A londoni tűzoltóság tájékoztatása szerint 10 tűzoltóautót és összesen vagy 70 tűzoltót riasztottak a lángokhoz a Southall területén levő Tachbrook Roadon.

Hatalmas füstoszlop, és lángnyelvek, amik kilométerekről látszottak, miután tűz ütött ki a Heathrow reptér mellett 3

A helyi tűzoltóság tájékoztatása szerint a 11.45-kor befutó bejelentés után több mint 40 további hívás érkezett a tűz miatt. Egy nagy méretű garázs nagy része, egy szomszédos tárolóhelyiség és több autó gyulladt ki, valamint egy olajtartály is lángra kapott – közölte az LFB.

A tűz hatalmas mennyiségű füstöt csinált, és a környéken tartózkodó embereknek emiatt azt tanácsolták, hogy zárják be az ablakokat és az ajtókat. Elővigyázatosságból egy 25 méteres kordont is húztak a lángoló épület köré.

Az LFB állomás parancsnoka, Graeme Hunter, aki a helyszínen tartózkodott, azt mondta: „A tűz óriási mennyiségű füstöt termel, amely mérföldekről is simán látható. Arra kérjük a környéken lakókat, hogy zárják be ablakaikat és ajtóikat.”

A lángok eloltásán túl a tűzoltók három tartály lehűtésén is munkálkodtak, amelyeket már az LFB kiérkezése előtt eltávolítottak az épületből. Ezeknél azért volt fontos nagyon odafigyelni, mert ha túlhevülnek, fel is robbanhatnak.

Az LFB szóvivője azt mondta, hogy a tűz kialakulásának okát egyelőre még nem tudni. A tűzről és az általa létrehozott hatalmas fekete füstfelhőről készült képeket rengetegen megosztották a közösségi médiában.

A füst állítólag a Heathrow reptérről de még a Kew Gardensből is látható volt, ami jó pár mérföldre van az incidens helyszínétől. A Heathrow repülőtér szóvivője azt mondta, hogy a füst nem volt hatással a járat indulásokra , és „nagyon valószínűtlen”, hogy a későbbiekben esetleg mégis hatással lesz.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után