Halottnak tettette magát egy részeg tinédzser Angliában amikor le akarták tartóztatni, majd rátámadt a rendőrre 1

Egy tinédzser megúszta a börtönt, miután ittasan megtámadott egy rendőrt, amikor az le akarta tartóztatni. A 18 éves Chelsea Henley az elmondások alapján hirtelen a földre zuhant, és behunyt szemmel elterült, majd mikor a rendőr megpróbálta őt talpra állítani, úgy tett, mintha nem lenne magánál.

Halottnak tettette magát egy részeg tinédzser Angliában amikor le akarták tartóztatni, majd rátámadt a rendőrre 3

A lány Május 29-én este a családjával mozdult ki és nézett a pohár fenekére Warringtonban, Cheshire területén, de amikor már nagyon berúgott azt mondták neki, hogy valószínűleg haza kellene mennie, és ki kellene aludnia magát.

Nem sokkal később összetűzésbe keveredett a rendőrökkel és mellkason lökte Pringle járőrt, amelynek következtében beültették egy rendőrautó hátuljába, ahol tovább balhézott, ezért bevitték az őrsre „kijózanodni”. Azt mondták neki, hogy akár 12 hónapos börtönbüntetést is kaphatna egy rendőr megtámadásáért, de ehelyett végül 259 GBP pénzbírság és egyéb költség megfizetésére kötelezték.

Katherine Whitaker bíró azt mondta: „Remélem, nem gondolja, hogy ez egy jó kis este volt, tekintve, hogy a bíróságon kötött ki. Számomra biztosan nem tűnik egy jó éjszakának. A rendőröket védeni kell munkájuk során, és nem lenne szabad előfordulnia olyan helyzetnek, hogy munkájuk végzése közben rájuk támadnak. Nem szabunk ki komoly büntetést, de remélem, hogy tanult az esetből, egy életre megjegyzi, és nem találkozunk többé.”

Alex Morgan ügyész így mesélte el a történteket: „Pringle járőr épp szolgálatban volt egy másik tiszttel hajnal 2 óra 15 perckor Warrington városközpontjában, amikor észrevették a vádlottat. A hölgy Ezután odasétált, odament a Pringle járőrhöz, és belerúgott a motorjába. Nem tett kárt benne, de ő közben elesett. Ezután a földön maradt csukott szemmel, de még mindig lélegzett.”

“Brown járőr megpróbálta felébreszteni, de a vádlott csak akkor kelt fel, amikor közölték vele, hogy letartóztatják.”

Nem sokkal ezután a bíróságon az is elhangzott, hogy Pringle felszólította Henley-t, hogy hagyja el a területet, de a nő ekkor rátámadt és két kézzel teljes erőből ellökte őt. A járőr ezt követően a földre vitte a vádlottat, és letartóztatta rendőri elleni erőszak miatt.

“Amikor beültették a rendőrjármű hátsó részébe, elkezdett rugdosódni, de végül csak sikerült beszuszakolni rendőrautó hátuljába és bevitték a rendőrkapitányságra.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után