Fényes nappal késeltek halálra egy tinédzser fiút egy londoni parkban 1

Halálra késeltek egy fiatal srácot egy parkban London délkeleti részén, egy viszonylag csendes környéken egy fényes nappal történt támadás során.

Fényes nappal késeltek halálra egy tinédzser fiút egy londoni parkban 3

A 19 éves fiút a Jubilee Park területén, a Bromley területén található Petts Woodban, a Tent Peg Lane közelében támadták és sebesítették meg szerdán valamikor 14:30 körül. Az incidens helyszínére a légi mentőket is kihívták, de a fiú sajnálatos módon a helyszínen életét vesztette.

A tragikus körülmények közt elhalálozott fiatal családját már értesítették a történtekről.

Matthew Webb nyomozó főfelügyelő a következőket mondta: „Arra kérek mindenkit, aki szemtanúja volt ennek a szörnyű támadásnak, vagy aki látott bárkit is a parkból elmenekülni, jelentkezzen és lépjen kapcsolatba a rendőrséggel azonnal.”

Fényes nappal késeltek halálra egy tinédzser fiút egy londoni parkban 4

„Bár a késelés a helyi utaktól távol történt, biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok, akik észrevettek valamit, ami oda nem illőnek vagy szokatlannak tűnhetett abban a helyzetben, vagy valakit, aki gyanúsan viselkedett. Arra kérünk minden ilyen személyt, hívjon bennünket, bármennyire is jelentéktelennek gondolja azt, amit tud. Bármi segíthet az elkövető személy azonosításában.”

Fényes nappal késeltek halálra egy tinédzser fiút egy londoni parkban 5

A helyszín alapos átkutatása már folyamatban van, letartóztatásra azonban az ügy kapcsán még nem került sor.

Lewis Collins felügyelő pedig ezt nyilatkozta a történteket követően: „Részvétünk ennek a fiatalembernek a családja és barátai számára. Ez egy tragikus eset, amely egy csendes környéken történt, és tudom, hogy a helyi közösségre is nagy hatással lesz. Az elkövetkező napokban nagyobb rendőri jelenlét lesz megfigyelhető, és arra biztatok mindenkit, akinek információja vagy bármi aggálya van, bátran menjen oda bármelyik a helyszínen tartózkodó rendőrhöz.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után