A Nationwide 10 éve nem látott ajánlattal állt elő a Nagy-Britanniában élők számára és ezen felül még 200 fontot ad mindenkinek, aki vált 1

Fokozódik a verseny a folyószámla-tulajdonosok megnyeréséért: Nagy-Britannia legnagyobb pénzintézete 200 GBP-s átváltási ajánlatot tett közzé, és egy hozzá kapcsolódó megtakarítási számlára 8%-os kamatot fizetnek.

A Nationwide 10 éve nem látott ajánlattal állt elő a Nagy-Britanniában élők számára és ezen felül még 200 fontot ad mindenkinek, aki vált 3

A Nationwide Building Society tájékoztatása szerint a 200 GBP-os ajánlat a folyószámlaváltási szolgáltatást (Cass) használók számára elérhető, és legalább két aktív csoportos beszedési megbízást (direct debit) kell áthelyezni az új számlára. Az ajánlat a Nationwide három fő folyószámlájának – FlexPlus, FlexDirect vagy FlexAccount – valamelyikére átváltók számára él.

Bevezettek egy új Flex Regular Saver számlát is, kizárólag a folyószámlás ügyfelek számára, ami 12 hónapig 8% AER-t (éves egyenértékű kamat) fizet. Egy év elteltével a fiók visszaáll azonnali hozzáférésű fiókká. A Nationwide egyelőre nem erősítette meg, hogy mekkora kamata lesz az azonnali hozzáférésű számlának.

Ha a számlanyitástól számított 12 hónapon belül négy vagy több kifizetés történik a Flex Regular Saver számláról, a számla kamata 2,15% AER-re csökken. A Moneyfacts pénzügyi információs weboldal adatai szerint utoljára egy évtizede – 2013-ban – kínáltak 8%-os kamatot készpénzes megtakarítási számlán.

A tagok naptári hónaponként legfeljebb 200 GBP-t takaríthatnak meg a Nationwide új, online kezelt megtakarítási számlájukon, amely a számlanyitást követő 12 hónapon belül akár három kifizetést is lehetővé tesz.

Tom Riley, a Nationwide Building Society kiskereskedelmi termékekért felelős igazgatója a következőket mondta: „Minden okot meg akarunk adni az embereknek, hogy csatlakozzanak és maradjanak a Nationwide-nál. Ezért kínálunk új és meglévő folyószámlás ügyfeleinknek 200 fontot, ha váltanak. A Flex Regular Saver számlán pedig piacvezető, 8%-os AER kamattal is jutalmazzuk folyószámlás ügyfeleinket.”

Rachel Springall, a Moneyfacts pénzügyi szakértője elmondta: „A szokásos megtakarítási számlák másképpen működnek, mint a könnyen hozzáférhető számlák, ezért fontos, hogy az ügyfelek átolvassák a számla feltételeit, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a számla megfelelő a számukra.”

„Nagyszerű látni, hogy a Nationwide jövedelmező, 200 GBP értékű ingyenes készpénzes ajánlatot kínál az ügyfelek átcsábítására, amely hasznos lehet azok számára, akik némi plusz pénzt szeretnének a megélhetési válság közepette. Több versenyképes folyószámlát is kínálnak, amelyek különféle kedvezményekkel rendelkeznek, amelyek sokféle igényt kielégítenek.”

„A megfelelő folyószámla kiválasztása valakinek a költési szokásaitól függ, mivel számos különböző számla létezik, amelyek más és más előnyökkel és díjakkal rendelkeznek, ezért érdemes a Nationwide által kínáltak mellett más lehetőségeket megvizsgálni.”

A hét elején a Lloyds Bank 175 GBP-os számlanyitási ajánlatot tett közzé azon új ügyfelek számára, akik november 14-e előtt másik bankról Club Lloyds számlára váltanak. A számlatulajdonosok hozzáférhetnek a Club Lloyds Monthly Saverhez is, amely 6,25%-os AER-t fizet, és lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy havonta 25 és 400 font közötti összeget spóroljanak meg.

A TSB hétfőn szintén új ajánlatot tett közzé, amely szerint az új ügyfelek, akik TSB Spend & Save vagy Spend & Save Plus folyószámlára váltanak, 200 GBP feletti összeget kaphatnak, feltéve, hogy az ügyfelek teljesítenek bizonyos feltételeket.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után