Ezrek vonultak az utcára Londonban és tüntettek, hogy Nagy-Britannia újra csatlakozzon az EU-hoz 1

Tiltakozók ezrei vonultak át London belvárosán, és követelték az Egyesült Királyság EU-hoz való újbóli csatlakozását. A National Join March megmozdulás keretein belül szombaton nagy tömeg gyűlt össze és sétált a Park Lane-től a Parlament térig. A felvonulók az Egyesült Királyság különböző részeiből érkeztek és voltak, akik órákat utaztak, hogy részt vegyenek az eseményen.

Ezrek vonultak az utcára Londonban és tüntettek, hogy Nagy-Britannia újra csatlakozzon az EU-hoz 3

A Parlament Square Gardennél, a felvonulás utolsó állomásán, kék-sárga tengerré alakult a tér, miután mindenki uniós zászlókat és plakátokat lengetett és rengetegen viseltek azonos színű pólókat is. Egyes táblákon olyan mondatok voltak olvashatók, mint: „A Brexit már eleve egy halva született ötlet volt”, és „Alacsonyabb számlákért csatlakozzon újra az EU-hoz”.

Nikki Ajibade, egy 60 éves warwickshire-i tanárnő a húgával csatlakozott a tüntetéshez. Azt mondta: „Nagyon erősen azt érezzük, hogy a jelenlegi helyzet, közvetlenül a 2016-os népszavazásra vezethető vissza…”

„Az eredmény nem volt egyértelmű nem volt jelentős különbség, az 52 – 48 nem olyan mértékű különbség, ami miatt teljesen fel lehet forgatni az egész országot. Nézzék meg, hogy hat év után hol tartunk. Tehát nagyon erősen azt érezzük, hogy végre egy értelmes kormánynak kellene hatalomra kerülnie, most általános választásokat kell kiírni, mert ez a mostani csoport úgy civakodik, mint patkányok a zsákban.”

Ezrek vonultak az utcára Londonban és tüntettek, hogy Nagy-Britannia újra csatlakozzon az EU-hoz 4

Arra a kérdésre, hogy mit gondol arról, hogy Boris Johnson potenciálisan esélyes, hogy újra miniszterelnök legyen, Ajibade azt mondta: „Ha azt gondolják, hogy Boris Johnson a válasz, akkor ezek nem értették meg a kérdést sem, ez egyszerűen nevetséges. Ez a nemzet megsértése. Valóságos sértés a brit emberekre nézve, még a nevének az említése is lehetséges jelöltként…”

„Nem aggódom, ha Boris Johnson nyer. Nem aggódom. Szerintem teljesen zseniális lenne, mert akkor ő lenne az utolsó szög a tory párt koporsójában. Országos szintű szégyen ez, nemzetközi nevetség tárgya vagyunk, azzá tettek minket.”

Ezrek vonultak az utcára Londonban és tüntettek, hogy Nagy-Britannia újra csatlakozzon az EU-hoz 5

A tömeg felhördült és fújolt, mikor a Parlament Square Gardenre néző nagy digitális képernyőn a kilépésre szavazó személyekről, például Boris Johnsonról, Priti Patelről és Nigel Farage-ről mutattak képeket.

Oliver Jackson, a 26 éves dorseti raktári dolgozó azt nyilatkozta fontos, hogy a politikusok meghallgassák az EU-hoz újra csatlakozni vágyókat.

Azt mondta: „Halltanunk kell a hangunkat. És különösen ez alatt a káosz alatt ezt nem hagyhatjuk. Őszintén szólva, a legjobb módja annak, hogy az Egyesült Királyság egyenesbe jöjjön, ha legalább újra csatlakozik az egységes piachoz, majd utána az EU-hoz. A Brexit az a lassú halál, amely évek óta lassan kivérezteti az Egyesült Királyságot.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után