Emeletes busz ütközött egy méregdrága Lamborghinivel London belvárosában – a sportkocsi ripityára tört 1

Egy 450 ezer font értékű szuper sportkocsi elejét teljesen összetörte egy londoni busz. A Lamborghini Aventador SVJ Roadster és a busz egy kereszteződés kellős közepén csapódtak egymásba az Oxford Circus-nél szombat reggel.

Emeletes busz ütközött egy méregdrága Lamborghinivel London belvárosában – a sportkocsi ripityára tört 3

A TikTok-ra feltett felvételeken jól látható, hogy az autó motorházteteje beszorult a piros busz hátulja alá, a vészvillogója pedig villog. A megosztott videókon az is látszik, hogy egy hatalmas darab eltűnt a busz oldalából, és a sportkocsi sem járt jobban, sőt valószínűleg az ő gazdája sokkal szomorúbb lehetett, tekintve, hogy autója eleje szinte teljesen összetört.

A forgalom kénytelen volt megkerülni a roncsokat. A baleset a hajnali órákban, még a sötétben történt, a rendőrséget pedig 4 óra 23 perckor értesítették a balesetről.

Emeletes busz ütközött egy méregdrága Lamborghinivel London belvárosában – a sportkocsi ripityára tört 4

A Lamborghinit csak valamivel később 6 óra körül vontatták el a helyszínről de addigra már világos lett. Súlyos személyi sérülés óriási szerencsére nem történt az ütközés következtében, és senkit sem tartóztattak le – közölte a Fővárosi Rendőrség szóvivője.

Emeletes busz ütközött egy méregdrága Lamborghinivel London belvárosában – a sportkocsi ripityára tört 5

A Lamborghinik olasz luxus sportautók, amelyek nagy sebességükről és gyorsulásukról ismertek. A 2020-as Aventador SVJ Roadster akár 217 mph (350 kmh) sebességet is képes elérni, és mindössze 2,9 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 kmh-ra.

Emeletes busz ütközött egy méregdrága Lamborghinivel London belvárosában – a sportkocsi ripityára tört 6

Februárban egy férfi a 100 000 fontos Lamborghini Huracanját törte össze, alig néhány héttel azután, hogy megnyerte azt egy sorsoláson.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után