Egy újabb egyszerű „trükk”, amivel akár 600 GBP-ot is begyűjthetsz anélkül, hogy megerőltetnéd magad 1

Kedvenc pénzmegtakarítási szakértőnk, Martin Lewis elárulta, hogyan lehet több mint 600 fontot begyűjteni oly módon, hogy az egyáltalán nem is igényel sok erőfeszítést.

Egy újabb egyszerű „trükk”, amivel akár 600 GBP-ot is begyűjthetsz anélkül, hogy megerőltetnéd magad 3

Mr. Lewis az X-en osztotta meg követőivel, hogy Santander új számlaváltási ajánlattal rukkolt elő, amely nagyon jövedelmezőnek bizonyulhat. Leegyszerűsítve, azt ajánlja, hogy hajtsunk végre egy egyszerű változtatást, melynek következtében némi extra pénzre tehetünk szert.

Nem titok, hogy a bankok újabban egész jó pénzt kínálnak azoknak, akik a jelenlegi bakjuktól hajlandóak eljönni, és ez az új ajánlat sem kivétel, viszont a többi ajánlattal összehasonlítva elmondhatjuk, hogy a jobbak közé sorolható.

„A Santander új bankváltási ajánlattal állt elő, néhány elég komoly előnnyel… INGYENES 175 GBP + 7% megtakarítási számlán + 1% pénzvisszatérítés a számlákra + olcsó külföldi kiadások + lehetséges 2% pénzvisszatérítés minden kiadás után.”

Szóval, mit jelent ez? Ha a jelenlegi bankjától valaki a Santanderre vált, kap egy egyszeri 175 GBP-os összeget, amely egy elég jó ösztönző már önmagában is. Nyissunk számlát online vagy egy bankfiókban, majd 60 napon belül váltsunk át a másik bankról, és állítsunk be két vagy több csoportos beszedési megbízást, és fizessünk be 1500 GBP-t az új számlára.

Ha ezt valaki megteszi, a 175 fontot a váltás megkezdése után 60 – 90 nappal fizetik ki neki. Nem jogosult azonban erre a váltási bónuszra, aki korábban már kapott ilyet a Santandertől. Mr. Lewis azt javasolja, hogy kifejezetten a Santander Edge számlát válasszuk – ez a folyószámla havi 3 fontba kerül.

Miért költsünk pénzt folyószámlára? Nos, Martin szerint azért, mert ez elég jó pénzvisszatérítést fizet, összesen havi 20 GBP-t. Ez magában foglalja az 1% készpénz-visszatérítést az összes olyan kiadásunk után, mint például az önkormányzati adó, az energiaszámla, a net, a telefonszámla, a víz vagy a TV-számlák.

Ezen felül 1%-os készpénz-visszatérítést kapunk a szupermarketekben elköltött bankkártyás fizetések, az üzemanyag, valamint a vonat- és buszos utazások után – tovább csökkentve ezzel, a heti kiadásaink mértékét. Martin becslése szerint egy átlagos háztartásban évi 80–100 GBP plusz összeget jelent a számlavezetési díj levonása után.

Ahhoz, hogy valaki jogosult legyen erre a pénzvisszatérítésre, havonta 500 GBP-t kell befizetnie a számlájára, tehát évi 6000 GBP-t. Amikor megnyitjuk az Edge számlát, egy könnyen elérhető megtakarítási számlát is kapunk, 7%-os kamattal, 4000 GBP-ig. Ez körülbelül évi plusz 270 GBP-nak felel meg.

Végül, ha átmegyünk egy hitelképességi ellenőrzésen, hozzáférhetünk egy Edge hitelkártyához, amely 2%-os készpénz-visszatérítést biztosít szinte minden egyesült királyságbeli és külföldi kiadás után, ami azt jelenti, hogy ezzel havonta akár további 12 GBP-t is megkereshetünk. Mindez összesen akár évi 600 fontot is jelenthet pluszban, persze a kiadásainktól és a megtakarítási számlán elhelyezett összegtől függően.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után