Annyira bepiált két utas az egyik londoni repülőjáraton, hogy a rendőröknek kellett „lekísérni” őket a gépről 1

Egy „meglehetősen részeg” duót a rendőröknek kellett lekísérni az egyik easyJet gépről, miután annyi vodkát sikerült elfogyasztaniuk, hogy kezdtek nagyon zajosak és vállalhatatlanok lenni.

Annyira bepiált két utas az egyik londoni repülőjáraton, hogy a rendőröknek kellett „lekísérni” őket a gépről 3

A pár állítólag „eléggé” részeg volt a Teneriféről London Gatwickbe tartó járaton, amely szerda hajnali 2 órakor szállt le. Három rendőr kísérte le őket a gép fedélzetéről, miután a járat leszállt, és a gép hátuljában ülő utasok közül többen is azt állították, hogy „igen zajosak voltak”.

Masszív éljenzés és taps kíséretében hagyták el a repülőgépet, aminek egy része hallható a videón is, miközben a pár megszégyenülten ballag a rendőrök mögött a sorok közt. Az esetet levideózó egyik utas azt mondta:

„Az egyik rendőr kiürítette az egyik utas kézitáskáját az aszfalton, miután leszállították őket, és kiesett belőle egy literes vodkás üveg, amely szinte teljesen üresnek tűnt. Mindketten elég rossz állapotban voltak.”

Annyira bepiált két utas az egyik londoni repülőjáraton, hogy a rendőröknek kellett „lekísérni” őket a gépről 4

Az EasyJet megerősítette, hogy a két utast eltávolították, és ez innentől rendőrségi ügy. A Metro.co.uk-hoz eljuttatott közleményében a légitársaság ezt írta: „Megerősíthetjük, hogy a Teneriféből London Gatwickbe tartó EZS8036-os járatot szerda reggel a rendőrség fogadta, mert két utas rendkívül zavaróan viselkedett a fedélzeten.”

„Az EasyJet légiutas-kísérő személyzete ki van képezve minden ilyen és hasonló helyzet felmérésére és értékelésére, valamint arra, hogy gyorsan és megfelelően járjanak el annak biztosítása érdekében, hogy a járat és a többi utas biztonsága soha ne kerüljön veszélybe.”

„Bár ritkák az ilyen incidensek, nagyon komolyan vesszük őket, és nem tűrjük el a zavaró magatartást a gépeink fedélzetén. Az ügyfelek és a személyzet biztonsága és jóléte mindig az easyJet legfontosabb prioritása.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után