Egy iskola előtt késeltek halálra egy tinédzser fiút, egy városi terepjáró pedig egy babakocsit toló nőt gázolt el Angliában 1

Letartóztattak két tizenéves fiút, akiket azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkoltak egy 17 éves fiút, akit egy londoni általános iskola közelében késeltek meg.

Egy iskola előtt késeltek halálra egy tinédzser fiút, egy városi terepjáró pedig egy babakocsit toló nőt gázolt el Angliában 3

A nyilvánosan még meg nem nevezett tinédzserre szúrt sebekkel a testén találtak rá hétfő este a chingfordi Longshaw Általános Iskola közelében. A lakosság és a mentőszolgálat tagjai is próbálták megmenteni az életét. A támadás után a mentők és a légi mentők is kimentek az incidens helyszínére. A fiú azonban nem sokkal később még a helyszínen meghalt.

Egy 15 és 16 éves fiatalt letartóztattak ma reggel egy Chingfordban található lakcímen, és mindketten őrizetben vannak az észak-londoni rendőrségen. A Met megerősítette, hogy a tinédzser legközelebbi hozzátartozóit már értesítették, és rövidesen sor kerül a boncolásra és a hivatalos azonosításra.

Larry Smith nyomozó főfelügyelő, aki a nyomozást vezeti, a következőket mondta: „Nyomozásunk gyorsan halad előre, és ma reggel két letartóztatást is végrehajtottunk ezzel a tragikus incidenssel kapcsolatban, amelynek következtében egy tinédzser életét vesztette. Felkérek azonban mindenkit, aki információval rendelkezik, és aki még nem beszélt velünk, jelentkezzen.”

„Ha valaki tud valamit az ügy kapcsán, bármilyen jelentéktelennek is tűnik, segíthet igazságot szolgáltatni egy gyászoló családnak. Ez az incidens pusztító hatással volt az áldozat barátaira és családjára, ezért kérem, hogy tartsák tiszteletben magánéletüket ebben a nehéz időszakban.”

Mindeközben sajnálatos módon egy másik incidens is történt, melynek következtében egy nő az életéért küzd, miután elütötte egy terepjáró, miközben egy babakocsit tolt át az úton. A harmincas éveiben járó gyalogost egy Toyota RAV4 ütötte el az A347-es úton, a bournemouthi Redhill Park közelében kedden reggel 9 óra körül.

Egy iskola előtt késeltek halálra egy tinédzser fiút, egy városi terepjáró pedig egy babakocsit toló nőt gázolt el Angliában 4

A rendőrség szerint továbbra is a kórházban ápolják, és sajnos életveszélyes állapotban van. A rendőrök azt is elmondták, hogy a babát elővigyázatossági okokból kórházba szállították, de ő úgy tűnik, óriási szerencsére nem sérült meg az ütközés során.

Az autó sofőrje nem állt meg segíteni a helyszínen – közölte a dorseti rendőrség. A rendőrség szóvivője hozzátette, hogy egy 38 éves, New Miltonból, Hampshire-ből származó férfit tartóztattak le súlyos vezetési vétség gyanúja miatt.

Tracey Howe éppen a kórházba tartott, amikor szemtanúja volt az esetnek. Az 50 éves nő azt mondta: „Láttam, ahogy egy gyalogost elütött egy autó. Pont ott történt tőlem nem messze. A park melletti zebra mellett kelt át az úton, a lámpák épp pirosra váltottak, így az autónak lassítania kellett volna.”

„Minden nagyon gyorsan történt, borzalmas volt. Zajt hallottam, és megfordultam, hogy lássam. Azt hiszem, hogy az autó az orrával találta telibe a nőt, de nem ütközött neki a szélvédőnek. Az autó szinte lassítás nélkül továbbhajtott. Láttam egy nőt a baba felé rohanni aki valószínűleg a nagymama volt. A baba körülbelül 18 hónaposnak tűnt. Nem tudtam félreállni. Sok gyalogos rohant oda, hogy segítsen, a nő pedig az út szélén feküdt.”

Richard Stroud rendőr őrmester, a közúti közlekedési egység munkatársa a következőket mondta: „Az ütközés körülményeit vizsgáljuk, és arra kérek mindenkit, aki akkoriban a környéken utazott, és szemtanúja volt az ütközésnek vagy rögzítette azt a kamerája, hogy lépjen kapcsolatba a Dorseti Rendőrséggel.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után