Két kisgyereket gázoltak el egy közúti balesetben Nagy-Britanniában – az 5 éves kisfiú a helyszínen meghalt 1

Meghalt egy ötéves kisfiú, miután egy másik gyermekkel együtt elütötte egy busz Glasgow-ban. A másik, kilencéves kislány kórházban van a kedd esti tragédiát követően.

Két kisgyereket gázoltak el egy közúti balesetben Nagy-Britanniában – az 5 éves kisfiú a helyszínen meghalt 3

Mindkét gyereket 17 óra 40 perc körül ütötték el a város déli részén, a Calder utcában. A First Bus megerősítette, hogy az egyik járművük érintett a halálos kimenetelű ütközésben. A mentők több egységgel rövid idő alatt a helyszínre vonultak, de sajnálatos módon már nem tudták megmenteni a kisfiú életét, aki nem sokkal később még a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A lányt a Királyi Gyermekkórházba szállították, ahol állapotát súlyosnak, de stabilnak minősítették. Nicolas Twigg őrmester a következőket mondta a történtek kapcsán: „Szeretnénk részvétünket nyilvánítani a fiú családjának, és arra szeretnénk megkérni mindenkit, hogy ne zaklassák a családtagokat ebben a nagyon nehéz időszakban.”

Két kisgyereket gázoltak el egy közúti balesetben Nagy-Britanniában – az 5 éves kisfiú a helyszínen meghalt 4

A rendőrség már vizsgálja az esetet a tragikus eseménysor pontos körülményeinek tisztázása érdekében. Az utat ahol a baleset történt tegnap több mint hat órára lezárták, amikor a rendőrség emberei megkezdték a helyszínelést.

Két kisgyereket gázoltak el egy közúti balesetben Nagy-Britanniában – az 5 éves kisfiú a helyszínen meghalt 5

Arra kértek mindenkit, aki a baleset idején a környéken tartózkodott és látta a történteket, hogy minél előbb jelentkezzen.

Két kisgyereket gázoltak el egy közúti balesetben Nagy-Britanniában – az 5 éves kisfiú a helyszínen meghalt 6

„Ezenkívül, ha bárki rendelkezik olyan videofelvétellel, amely segíthet a baleset körülményeinek és előzményeinek kivizsgálásában, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot” – tette hozzá Twigg őrmester.

A First Bus szóvivője azt mondta: „Megerősíthetjük, hogy az egyik buszunk részt vett a Calder St-en történt kedd esti balesetben. A körülmények teljes körű kivizsgálása folyamatban van, és szorosan együttműködünk a skóciai rendőrséggel. Részvétünk a balesetben elhunyt fiú hozzátartozóinak.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után