Egy fiatal srác egy nő után ugrott, hogy kimentse a vízből Londonban, de végül maga fulladt bele 1

Meghalt egy fiatal férfi, miután a Temzébe ugrott, hogy megmentsen egy nőt, miután látta, hogy a London Bridge-ről a vízbe zuhant.

Egy fiatal srác egy nő után ugrott, hogy kimentse a vízből Londonban, de végül maga fulladt bele 3

A férfi egy másik férfivel együtt vetette magát a vízbe, amikor látták, hogy a nő bajban van. A nő valamikor szombat kora hajnalban esett a Temzébe a hídról. Az egyik férfit és a nőt a parti őrség és a Fővárosi Rendőrség vízi egysége sikeresen kimentette, a másik férfit azonban se a mentők sem senki más nem találta.

Később a rendőrség jelentette, hogy reggel 6 óra magasságában találtak egy holttestet, ami minden bizonnyal a másik férfié lehet. A City of London Rendőrség szóvivője elmondta, hogy őket szombaton valamikor hajnal negyed egy előtt riasztották, hogy a London Bridge közelében egy nő a vízbe zuhant. A vízbe fulladt férfi közeli hozzátartozóit már értesítették.

A mindössze 20 esztendős srácot úgy hívták, hogy Folajimi Olubunmi-Adewole és a délkelet-londoni Peckhamben, a Harris Akadémiának volt a hallgatója.

Az egyelőre nem tisztázott, hogy a nő milyen körülmények közt zuhant a vízbe.

A rendőrség szóvivője ezt nyilatkozta az eset kapcsán: „Hajnalban 0:12-kor kaptuk a riasztást, szombaton, április 24-én, hogy egy nő a London Bridge közelében a Temzébe esett. Két férfi ezt követően a nő után ugrott, hogy megpróbálják kimenteni. Az idő közben a helyszínre érkező parti őrség és a Metropolitan Police vízi egysége sikeresen kimentette a hölgyet és az egyik férfit. Sajnos hiába keresték helikopterek és motorcsónakok bevetésével is, a másik férfit nem sikerült megtalálni. Néhány órával később, reggel 6 óra magasságában a rendőrök egy holttestre bukkantak, ami minden valószínűség szerint az eltűnt férfié.”

Alig pár nappal korábban egy fiatal, 13 év körüli iskolás tűnt el, miután a Tower Bridge-ről a Temzébe zuhant. Ő egy barátjával tartott az iskolába, amikor váratlanul egy korábbi megállónál leszállt, mint amúgy szokott, és gyalog ment tovább.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után