A Temzébe zuhant és nyoma veszett egy 13 éves iskolás fiúnak Londonban 1

A legfrissebb értesülések szerint az eltűnt fiú a híres Tower Bridge-ről esett a Temze folyóba, és azóta sem találják.

A Temzébe zuhant és nyoma veszett egy 13 éves iskolás fiúnak Londonban 3

Az alig 13 esztendős fiatal fiú kedden reggel nem érkezett meg az Ark Globe Academy-be, ahol tanul, és ezt követően kezdtek aggódni a holléte felől. Állítólag az eltűnt fiú a buszról a megszokottnál hamarabb leszállt valamilyen oknál fogva, és gyalog ment tovább az iskolai egyenruhájában az iskolai felszerelésével együtt… Ez után nem sokkal eshetett a vízbe a híres hídról.

A rendőrség Matt Jones igazgató szerint egyelőre úgy kezeli az ügyet, mint egy eltűnt személlyel kapcsolatos incidenst. A The Mirror-ral is megosztott hivatalos tájékoztatásban, amit a többi szülőnek küldtek szét, a következő olvasható:

„Aggodalommal osztom meg önökkel a (fiú neve) -ról napvilágot látott híreket, aki egy nyolcadikos diák az Ark Globe Academy-ben. Április 20-án, kedden reggel annak ellenére nem érkezett meg az iskolába, hogy a szokásos busszal utazott egy barátjával együtt, az iskolai egyenruhában és felszerelésével.”

„A buszról azonban a szokásosnál hamarabb leszállt a Tower Bridge közelében, az Ark Globe Akadémiához legközelebbi szokásos buszmegállója helyett, és nem sokkal ezután a Temze folyóba zuhant. Jelen pillanatban a rendőrség ezt az esetet „eltűnt személlyel” kapcsolatos incidensként kezeli.”

„Ez nyilvánvalóan aggasztó hír a fiú családjának, barátainak és az Ark Globe közössége számára egyaránt. Szorítunk a fiúért, és kívánjuk a családjának, hogy kerüljön elő.”

A londoni rendőrség vezeti az eltűnt tinédzser utáni kutatását. Kedden reggel bevetették az RNLI-t, a tűzoltókat és egy rendőrségi helikoptert is, hogy megpróbálják megtalálni az iskolás fiút.

Mr. Jones azt is elmondta, hogy „ez az elmúlt év nagyon nehéz időszak volt sok diák és azok családjai számára egyaránt”, és azt tanácsolta a szülőknek, hogy vegyék fel a kapcsolatot az iskolával vagy az NSPCC-vel, ha úgy érzik, hogy gyermekeiknek segítségre van szükségük. Az iskola egy hivatalos közleményben is megerősítette, hogy a szóban forgó diák kedd reggel a várakozásokkal ellentétben nem érkezett meg az első órájára. A rendőrség egyelőre sem a fiú nevét sem további részleteket nem árult el az ügy kapcsán.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után