Egy férfi túszul ejtett majd lelőtt egy nőt Dél-Angliában, miközben a rendőrök próbálták volna megmenteni 1

Egy 36 éves nő meghalt a kórházba szállítása után, azt követően, hogy lelőtték egy feltételezett túszejtés során Kentben.

Egy férfi túszul ejtett majd lelőtt egy nőt Dél-Angliában, miközben a rendőrök próbálták volna megmenteni 3

A rendőrséget szombaton 12:40-kor hívták a dartfordi Priory Roadra, miután bejelentést kaptak egy házban történt rendbontásról. A helyszínre egy képzett túsztárgyalót is kiküldtek a rendőrökkel, aki megpróbált kapcsolatba lépni a bent tartózkodó 29 éves férfival. Sajnálatos módon azonban a rendőrségi akció közben egy ponton a túszejtő fegyverével súlyosan megsebesítette a nőt.

Őt nem sokkal később kórházba szállították, de néhány órára rá az orvosok minden erőfeszítése ellenére belehalt a sérüléseibe. A rendőrségi akció közben a támadó is megsérült, és a legfrissebb értesülések szerint jelenleg is kritikus állapotban van az egyik helyi kórházban.

Egy férfi túszul ejtett majd lelőtt egy nőt Dél-Angliában, miközben a rendőrök próbálták volna megmenteni 4

A kenti rendőrség közölte, hogy ő az ügy első számú gyanúsítottja. A Kent és Essex Bűnügyi Igazgatóság nyomozói most, a nő halálát követően gyilkosságként kezelik az incidenst. Szemtanúk szombat délután elmondták, hogyan zárták le a rendőrök az utat, és utasították az embereket, hogy maradjanak az otthonaikban, mielőtt a rendőrök betörték az ingatlan bejárati ajtaját.

Egy nő, aki nem kívánta felfedni személyazonosságát, ezt mondta: „A házban voltam, a férjem és két lányom kint voltak – nem tudtak hazajönni. Kimentem, mire a rendőrök azt mondták: Menjen vissza a házba”.

“Ekkor kimentem a kertbe, ahonnan többet láthattam abból, mi történik.”

Egy férfi túszul ejtett majd lelőtt egy nőt Dél-Angliában, miközben a rendőrök próbálták volna megmenteni 5

Körülbelül egy órával azután, hogy a rendőrök bementek az ingatlanba, azt mondta, lövéseket hallott, majd hordágyon vittek ki az épületből egy embert.

A nő azt mondta: „Nagy zűrzavar volt, egyszer csak lövést hallottam – majd szünet, aztán újabb lövések.”

Az elhunyt 36 éves anyuka egy barátja ezt mondta a történek után: “A mi életünkben keletkezett űr soha nem lesz betöltve. Nem érdemelte meg ezt.”

Egy másik ismerőse pedig hozzátette: “Hayley volt a leghangosabb barát a csoportban, és soha nem hagyott ki egyetlen lehetőséget sem, hogy mindenkit megnevettessen. Hayley minden porcikájával szerette a gyermekeit.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után