Három embert késeltek halálra 8 óra leforgása alatt Londonban, köztük egy 16 éves fiatalt, akire lesből támadtak 1

Három embert késeltek halálra három különböző támadás során Kelet-Londonban, kevesebb mint nyolc óra leforgása alatt Károly király megkoronázásának hétvégéjén.

Három embert késeltek halálra 8 óra leforgása alatt Londonban, köztük egy 16 éves fiatalt, akire lesből támadtak 3

Egy 16 éves fiatalt lesből támadva szúrtak le, amikor kijött az iskolából, míg egy 18 éves és egy húszas éveiben járó férfi meggyilkolása után is gyilkossági nyomozást indítottak – közölte nemrégiben a Fővárosi Rendőrség szóvivője. Az egyik magas rangú rendőrtiszt azt mondta a történteket követően szombat este, hogy csapata teljes mértékben a vizsgálatra összpontosít a szombaton Londonban lezajlott „jelentős események” ellenére.

Négy embert letartóztattak a késelések közül kettővel kapcsolatban, de a nyomozók még mindig nagy erőkkel keresik a walthamstow-i Kelmscott iskola tanulójának, a fiatal iskolás fiúnak a gyilkosait. Egy helyi lakos szerint a támadói már vártak rá és lesből támadtak, és sajnálatos módon pénteken 16 óra 39 perckor a nyílt utcán belehalt a sérüléseibe. Sam Jones igazgató szerint a támadás a „legsötétebb nap” volt az iskolai közösség számára.

Három embert késeltek halálra 8 óra leforgása alatt Londonban, köztük egy 16 éves fiatalt, akire lesből támadtak 4

„Egy kelmscotti diák tragikus körülmények közt meghalt egy értelmetlen késes támadásban” – mondta. „Kelmscott egy nagy és összetartó család, és ez a veszteség még sokáig érezhető lesz.”

Simon Crick főfelügyelő, aki a Fővárosi Rendőrség északkeleti parancsnokságát vezeti, azt mondta, hogy „teljesen lesújtotta egy újabb fiatal élet kioltása”. A támadás, amely nem sokkal az iskola vége után történt, sokkolta a szemtanúkat. Az egyik szemtanú, aki egy cégtulajdonos azt mondta, látta, ahogy az egyik támadó nem sokkal a támadás előtt kiszállt egy fehér Hyundaiból.

Egy másik szemtanú hozzátette: „Három másik gyerek várt rá, mind a hárman idősebbek voltak nála. Elkezdték kergetni. Elfutott, de amikor a gumishoz ért, utolérték és háromszor hasba szúrták, és ott a helyszínen elvérzett.”

Az áldozat a második 16 éves, akit megöltek a környéken az elmúlt években – Amaan Shakoort 2018 áprilisában fejbe lőtték az iskola közelében. Amaan családja, akinek gyilkosát soha nem találták meg, 50 000 font jutalmat ajánlott fel az év elején, ha valaki segít kézre keríteni a tettest.

Három embert késeltek halálra 8 óra leforgása alatt Londonban, köztük egy 16 éves fiatalt, akire lesből támadtak 5

A nyomozók egy másik gyilkossági nyomozást indítottak, miután egy tinédzsert halálra késeltek, amikor két banda machetákkal esett egymásnak a Dagenham Heath metróállomás közelében. Pénteken nem sokkal éjfél előtt hívták a rendőrséget és a londoni mentőszolgálatot, akik a helyszínen egy 18 éves férfit találtak, aki kés által okozott sérüléseket szenvedett, és a mentők minden erőfeszítése ellenére a helyszínen életét vesztette. Egy másik férfit késszúrással szállították kórházba a történtek után, és egy 20 éves férfit pedig gyilkosság gyanújával letartóztattak, és most előzetes letartóztatásban van.

Három másik személyt tartóztattak le szintén gyilkosság elkövetésének gyanújával, miután a harmadik támadás során egy férfit halálosan megsebesítettek a Hackney területén levő Mare Street egyik lakóingatlanjában. Pénteken 23 óra 7 perckor hívták a rendőrséget, akik egy 20 év körüli férfit találtak, akit a helyszínen halottnak nyilvánítottak. Két férfit, az egyik 40-es, a másik 50-es éveiben járó személy – és egy 50 év körüli nőt – tartóztattak le a halálos kimenetelű incidens kapcsán. A kelet-londoni rendőrkapitányságra szállították őket, ahol a kihallgatások rövidesen kezdetüket veszik – közölte szombaton a Met.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után