Fényes nappal, a nyílt utcán késeltek halálra egy nőt Dél-Londonban 1

Fényes nappal támadtak és késeltek meg egy nőt a dél-londoni Lambeth egyik utcájában. Sajnos az életét már nem sikerült megmenteni.

Fényes nappal, a nyílt utcán késeltek halálra egy nőt Dél-Londonban 3

Az O2 Brixton Akadémia közelében lévő Stockwell Park Walk-hoz riasztották mentőszolgálatot a tegnapi nap folyamán valamivel 16 óra után. A rövid időn belül a helyszínen lévő mentősök megpróbálták megmenteni a harmincas éveiben járó nőt, de sajnos minden erőfeszítésük ellenére a helyszínen meghalt.

A nőt egyelőre hivatalosan még nem azonosították, de a rendőrség annyit közölt, hogy a családját már értesítették a történtekről, és most szakemberek támogatják őket a tragikus esemény feldolgozásában.

A nő egyik rokona azt nyilatkozta, “ez az egész még mindig olyan friss”, miközben több embert láttak imádkozni a támadás helyszínén. A Met Police szóvivője azt közölte, hogy sürgős vizsgálatot indítottak az esettel kapcsolatban.

Fényes nappal, a nyílt utcán késeltek halálra egy nőt Dél-Londonban 4

A rendőrség által kiadott egyik közlemény szerint: „A rendőrséget május 1-jén, hétfőn 16:04 körül hívták ki a támadás helyszínére, miután késelésről érkezett bejelentés a Stockwell Park Walk-on, az SW9-es körzetben. A londoni mentőszolgálat és a londoni légi mentőszolgálat embereit, mentőseit egyaránt a helyszínre küldték.”

Fényes nappal, a nyílt utcán késeltek halálra egy nőt Dél-Londonban 5

„Megérkezve egy 30 év körüli nőt találtak a helyszínen szúrt sebekkel, aki sajnos még a kórházba szállítás előtt életét vesztette. A nő családját értesítették. Számos utat lezártak a környéken, amíg a rendőrök a helyszínen dolgoznak.”

Kérünk mindenkit, aki szemtanúja volt az incidensnek, hogy hívja a 101-es számot a CAD 4728/01May kóddal. A bejelentéseket anonim módon is megtehetik a 0800 555 111-es telefonszámon, a Crimestoppers felületén keresztül.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után