Az iskola kapujában késelt meg egy tanárt egy csapat diák Londonban 1

Már a tanárok sincsenek biztonságban a késes fiatalok támadásaitól. Egy kelet-londoni tanár kis híján belehalt a sérüléseibe, miután egy csoport gyerek megkéselte az iskola bejárata előtt a brit fővárosban.

Az iskola kapujában késelt meg egy tanárt egy csapat diák Londonban 3

A biztonsági okokból meg nem nevezett tanárnak sikerült elbotorkálnia egy közeli gyógyszertárba, miután kedd délután egy pár diák megtámadta és egy hosszú késsel hátba szúrták a Forest Gate-i iskola előtt. Amikor odarohantak, hogy segítsenek neki, a negyvenes éveiben járó tanár azt mondta nekik, hogy mindössze két hete dolgozik az iskolában. Elmondása szerint a támadói egy részét, akik iskolai egyenruhát viseltek, ismerte, de nem mindenkit.

A 27 éves Gulzarin Iqbal, a közeli Lord Lister Egészségügyi Központ egyik orvosa azt mondta, hallotta, hogy emberek vitatkoznak odakint, majd egy sikoltást hallatott.

„Úgy hangzott, mint egy vita egy férfi és egy csoport fiatalabb gyerek közt” – mondta. „Felemelték a hangjukat, de úgy gondoltam, hogy ez csak egy átlagos veszekedés. De aztán hallottam, hogy valaki sikolt, és kiszaladtam, hogy megnézzem, mi történik. Addigra a csoport elmenekült, de láttam embereket a gyógyszertárban. Átfutottam az úton, és egy férfi feküdt arccal lefelé a földön. Sok vér volt körülötte.”

Az iskola kapujában késelt meg egy tanárt egy csapat diák Londonban 4

Egy nő, aki asszisztensként dolgozik a Sherman’s Pharmacyban, de nevét nem szerette volna nyilvánosságra hozni, ezt mondta: „Beszaladt, és azt mondta: „Segítség! Tanár vagyok az iskolában, és az imént megkéseltek.”

„Vér volt az egész padlón mindenhol. Hátba szúrták. Gyorsan hívtuk a rendőrséget és a mentőket, és az út túloldalán lévő egészségügyi központból egy férfi is átjött segíteni. A segélyszolgálatok szinte azonnal itt voltak, és elvitték.”

Dr. Parvesh Patel, a Mansons Pharmacynak gyógyszerésze hozzátette: „Azt hiszem, úgy gondolta, hogy a gyógyszertár a legbiztonságosabb hely az adott szituációban. Azt mondta, hogy megszúrták egy hosszú késsel, de én nem láttam, amikor megkéselték. Azonnal nyomást gyakoroltam a sebre, ami a hátán volt.”

Az iskola kapujában késelt meg egy tanárt egy csapat diák Londonban 5

„Érthető, hogy az ember fél a haláltól egy késelés után, mivel elvérezhetnek. Egyszerűen sosem tudhatod, mi lesz a végeredmény. A gyógyszertár emberei hívták a rendőrséget és a mentőket, és amikor megjelentek a rendőrök, mondtam nekik, hogy nyomják erősen a sebet, hogy el tudjak menni hozni eszközöket az egészségügyi központból. Ez egész karom csupa vér volt.”

„Hoztam vissza egy defibrillátort, biztos ami biztos, és egy szívmonitort. Körülbelül öt perccel később megérkezett a mentő.”

A rendőrség később megerősítette, hogy a férfi sérülései nem voltak életveszélyesek.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után