Egy ember meghalt miután lelőtte saját magát egy a rendőrséggel történt összetűzés során Dél-Londonban.

Police-Line-Getty_0

Jelentések szerint szombat este nyolc órakor kihívták a rendőrséget a wallingtoni Mebourne Roaqd-ra egy lőfegyverrel felfegyverkezett férfi miatt.

A Metropolitan Police Service szóvivője szerint a valószínűleg ötvenes éveiben járó férfi fenyegetést jelentett mind a saját, mind mások testi épségére nézve. A férfit a Bridge Road-on találták meg, aki állítólag elsütötte a fegyverét, és megsebesítette magát.

melbourneroad

A Metropolitan Police Service szóvivője megerősítette, hogy a férfival szemben alkalmaztak ugyan sokkolót, de hozzátette, hogy lőfegyvert rendőrök nem használtak.

A Londoni Mentőszolgálat rohammentőseinek megérkezése előtt a rendőrök részesítették elsősegélyben a férfit. Kritikus állapotban kórházba szállították, de vasárnap reggel 6:10-kor meghalt. A személy azonosítása, és a holttest vizsgálata folyamatban van.

A Metropolitan Police Service szóvivője hozzátette: Értesítették a DPS-t (Directorate of Professional Standards), valamint az IPCC-t (Independent Police Complaints Commission)-t, hogy vizsgálják ki a rendőri eljárás szabályszerűségét és jogszerűségét.

A Melbourne Road-on még marad a kordon, és néhány szomszédos utcát is lezártak.    Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára