Balhé a Ryanair londoni járatán: egy vállalhatatlanul részeg utas „parádézott”, alig tudták lefogni és még a faterjának is behúzott 1

Újabb balhé volt a Ryanair egyik járatán, miután egy részeg fickó nekiállt ordibálni mindenkivel, aminek következtében végül a személyzetnek és a többi utasnak kellett őt megfékeznie.

Balhé a Ryanair londoni járatán: egy vállalhatatlanul részeg utas „parádézott”, alig tudták lefogni és még a faterjának is behúzott 3

A képeken és a videofelvételen jól látható, amint vagy 5 utas siet a légi utaskísérő segítségére, miután a fickó nem hajlandó engedelmeskedni egy a London Luton repülőtérről a litvániai Kaunasi nemzetközi repülőtérre tartó járaton.

A férfi a mögötte lévő sorba hajolva agresszívan kiabál egy másik utassal, aki egy kisgyermekkel van. Az egyik férfi, aki feltehetően a balhézó fickó édesapja, megpróbálja őt visszatartani, miközben ő továbbra is fenyegető hangon beszél a másik utassal.

A férfi jól láthatóan olyan részeg, hogy alig áll a lábán, miközben megpróbál kimászni az ülésből a folyosóra, amit nem igazán hagynak neki.

Az egyik légi utaskísérő megpróbálja lenyugtatni a férfit, aki ettől csak még dühösebb lesz és azt ordítja neki, hogy: „Lesz**om, ki a fa**om vagy te?! Hozzám ne merj érni!”

Ezt követően a férfi elkezd azokkal is ordítozni, akik azért gyűltek köré időközben, hogy lenyugtassák. Végül mindenkinek elege lett a pasas ordibálásából és közös erővel, vagy négyen fogták le, és kötözték meg, hogy ne jelentsen fenyegetést a többi utasra az út hátralevő részében.

Az egyik utas ezt mesélte a történtekről: „Az utas alkoholt hozott fel a gépre, és miután felszólították, hogy hagyja abba az ivást, agresszív lett. Békén hagyták, miután abbahagyta az ivást, de a viselkedése egyre rosszabb lett. Fenyegetni kezdte a körülötte lévő utasokat, különösen egy kisgyerekes férfit aki mögötte ült. A légiutas-kísérő közbelépett, és nyugalomra intette. Viszont ő tovább folytatta és addig szitkozódott és kiabált, amíg a légiutas-kísérők és az utasok közös erővel le nem fogták és meg nem kötözték.”

Balhé a Ryanair londoni járatán: egy vállalhatatlanul részeg utas „parádézott”, alig tudták lefogni és még a faterjának is behúzott 4

„Behúzott egyet a saját apjának is, aki a videón látható, és próbálta megnyugtatni. Az apja először a gép másik oldalán ült, és odajött, amikor látta, hogy mi történik. Nagyon igyekezett lecsillapítani a fiát, és úgy tűnt, hogy rettentően el van keseredve. Őt (a részeg férfit) letartóztatták, amikor leszálltunk. Az egész azzal kezdődött, hogy a légiutas-kísérő azt mondta neki, hogy hagyja abba az ivást, de ő visszautasította ezt a kérést, és tovább ivott. Úgy tűnt, nagyon részeg volt, összevissza beszélt, és nem tudott egyenesen járni.”

A Ryanair szóvivője ezt nyilatkozta: „A Lutonból Kaunasba tartó járat (augusztus 13.) személyzete rendőri segítséget kért érkezéskor, miután egy utas balhézott a repülés során. A repülőgép rendesen leszállt, és a rendőrök eltávolították és őrizetbe vették ezt az utast Kaunasban.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után