Rengeteg Angliában élő magyar dolgozik hotelekben, éttermekben és úgy általában a vendéglátóipar berkeiben. Kiváló és egyedi lehetőség nyílt meg egy szerencsés kiválasztott számára, aki ha megkapná az állást, elmondhatná, hogy a királyi udvarban szolgált a külföldi tartózkodása alatt.

A munka elvégzéséhez ráadásul nincsenek indokolatlanul magas elvárások odabiggyesztve, így gyakorlatilag akárki jelentkezhet a pozícióra. Túl sok időd azonban nincs, hogy átgondold, érdekel-e a dolog, ugyanis regisztrálni és a CV-det beküldeni csak március 11-ig lehet. A fizetés sem rossz, milliárdos nem leszel, de az tuti, hogy jobban keresel vele, mint ha egy átlagos helyen dolgoznál hasonló beosztásban.

Na, de nézzük a részleteket…

  • A pozíció megnevezése: Housekeeping Assistant (időd nagy részében valószínűleg takarítóként fogsz funkcionálni)
  • Helyszín: Buckingham Palace, London vagy Windsor Castle, és néha más királyi rezidenciákra is el kell majd utazni
  • Munkaidő szempontjából az állás állandó, teljes munkaidős pozíció
  • Heti 5 napot kell dolgozni, de a szabadnapjaid nem mindig esnek majd hétvégére, vagy egymás mellé, de ez mindenhol így szokott lenni ebben a szektorban
  • Fizetés: £17,362.91 évente, ami havonta durván £1450

A fizetés határozottan jobb, ráadásul nem is kicsivel, mint az átlagos takarítói munkák Nagy-Britanniában. Ráadásul, ha ehhez hozzá vesszük a további előnyöket, akkor még inkább kecsegtető lehet az ajánlat sok ember számára. Az állás elvállalásáért cserébe járó csomagban a fizetés mellett jár még 33 szabadnap (ebbe beletartoznak a Bank Holiday-ek is), valamint 15% a munkáltató részéről megy a nyugdíj alapba, amit akár ehelyett inkább ki is kérhetünk, ami a havi fizetésünket emeli. A pozíció bentlakásos, tehát szállást is kapunk, továbbá időnként továbbképzések is lesznek.

A munkáról:

A cél egy nagyobb csapat tagjaként dolgozva kiváló minőségű munkát végezni. Lesz lehetőséged önmagad fejlesztésére és új dolgokat is rendszeresen lesz lehetőséged megtanulni. Alapvetően a fő feladatod a palota területén belül számos belső berendezés tisztán-, és karbantartása. A munkatársaid segítőkészek lesznek, hogy minél gyorsabban megtanuld, mik az elvárások. Emellett időnként te is segítesz majd a többiekkel együtt a vendégek kiszolgálásában, a rendszeresen megrendezésre kerülő mindenféle eseményeken.

Elvárások veled szemben:

Korábban a vendéglátásban és más takarítói állásban szerzett tapasztalat előny, azonban nem kötelező. A legfontosabb, amit figyelni fognak, hogy milyen a hozzáállásod a munkához, mennyire találod fel magad, és hogy birkózol meg az új kihívásokkal. Legyél igényes magadra és a munkádra egyaránt. Fontos, hogy leld örömödet a munkában, és illeszkedj be jól a csapatba, valamint szívesen segíts másoknak, ha a helyzet úgy hozza.

Jól tudd beosztani az idődet, és tartsd be a határidőket. Legyél hatékony. Fontos az is, hogy akarj fejlődni és új dolgokat megtanulni. Fontos még megemlíteni, hogy a bentlakásos verzió az választható, nem kötelező, de amennyiben ott akarsz lakni, úgy az módosítja a fizetésed. Az állásra jelentkezni itt lehet, és ha ismersz olyat, akit érdekelhet, oszd meg vele is.    Forrás

FACEBOOK CSOPORTUNK

You May Also Like

Négy ember is eszméletét vesztette a Ryanair Budapestről Nagy-Britanniába tartó járatán

Az egyik a járaton utazó utas azt nyilatkozta, hogy a repülőút maga…

7 éve nem tombolt ilyen vihar Nagy-Britanniában: a Ciara vihar képekben

Az idei év harmadik komoly vihara, a Ciara nevet kapta a meteorológiai…

10 fontos dolog, amit az angliai magyarok megtanulnak külföldön és az otthoniaknak sem ártana

Amióta Magyarország az EU részévé vált, nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy…

Acélrácsot kellett felszerelni az egyik angliai gyorsétteremben a pultra, annyira eldurvult a helyzet

A KFC gyorsétteremlánc egyik éttermében a csirkés finomságokat mostantól már egy fémkerítés…