Az angol királynő takarítót keres, és bárki jelentkezhet 1

Rengeteg Angliában élő magyar dolgozik hotelekben, éttermekben és úgy általában a vendéglátóipar berkeiben. Kiváló és egyedi lehetőség nyílt meg egy szerencsés kiválasztott számára, aki ha megkapná az állást, elmondhatná, hogy a királyi udvarban szolgált a külföldi tartózkodása alatt.

Az angol királynő takarítót keres, és bárki jelentkezhet 3

A munka elvégzéséhez ráadásul nincsenek indokolatlanul magas elvárások odabiggyesztve, így gyakorlatilag akárki jelentkezhet a pozícióra. Túl sok időd azonban nincs, hogy átgondold, érdekel-e a dolog, ugyanis regisztrálni és a CV-det beküldeni csak március 11-ig lehet. A fizetés sem rossz, milliárdos nem leszel, de az tuti, hogy jobban keresel vele, mint ha egy átlagos helyen dolgoznál hasonló beosztásban.

Na, de nézzük a részleteket…

  • A pozíció megnevezése: Housekeeping Assistant (időd nagy részében valószínűleg takarítóként fogsz funkcionálni)
  • Helyszín: Buckingham Palace, London vagy Windsor Castle, és néha más királyi rezidenciákra is el kell majd utazni
  • Munkaidő szempontjából az állás állandó, teljes munkaidős pozíció
  • Heti 5 napot kell dolgozni, de a szabadnapjaid nem mindig esnek majd hétvégére, vagy egymás mellé, de ez mindenhol így szokott lenni ebben a szektorban
  • Fizetés: £17,362.91 évente, ami havonta durván £1450

A fizetés határozottan jobb, ráadásul nem is kicsivel, mint az átlagos takarítói munkák Nagy-Britanniában. Ráadásul, ha ehhez hozzá vesszük a további előnyöket, akkor még inkább kecsegtető lehet az ajánlat sok ember számára. Az állás elvállalásáért cserébe járó csomagban a fizetés mellett jár még 33 szabadnap (ebbe beletartoznak a Bank Holiday-ek is), valamint 15% a munkáltató részéről megy a nyugdíj alapba, amit akár ehelyett inkább ki is kérhetünk, ami a havi fizetésünket emeli. A pozíció bentlakásos, tehát szállást is kapunk, továbbá időnként továbbképzések is lesznek.

A munkáról:

A cél egy nagyobb csapat tagjaként dolgozva kiváló minőségű munkát végezni. Lesz lehetőséged önmagad fejlesztésére és új dolgokat is rendszeresen lesz lehetőséged megtanulni. Alapvetően a fő feladatod a palota területén belül számos belső berendezés tisztán-, és karbantartása. A munkatársaid segítőkészek lesznek, hogy minél gyorsabban megtanuld, mik az elvárások. Emellett időnként te is segítesz majd a többiekkel együtt a vendégek kiszolgálásában, a rendszeresen megrendezésre kerülő mindenféle eseményeken.

Elvárások veled szemben:

Korábban a vendéglátásban és más takarítói állásban szerzett tapasztalat előny, azonban nem kötelező. A legfontosabb, amit figyelni fognak, hogy milyen a hozzáállásod a munkához, mennyire találod fel magad, és hogy birkózol meg az új kihívásokkal. Legyél igényes magadra és a munkádra egyaránt. Fontos, hogy leld örömödet a munkában, és illeszkedj be jól a csapatba, valamint szívesen segíts másoknak, ha a helyzet úgy hozza.

Jól tudd beosztani az idődet, és tartsd be a határidőket. Legyél hatékony. Fontos az is, hogy akarj fejlődni és új dolgokat megtanulni. Fontos még megemlíteni, hogy a bentlakásos verzió az választható, nem kötelező, de amennyiben ott akarsz lakni, úgy az módosítja a fizetésed. Az állásra jelentkezni itt lehet, és ha ismersz olyat, akit érdekelhet, oszd meg vele is.    Forrás

Megosztás