Az angol királynő egy bentlakásos takarítói munkára keres alkalmazottat… £7.97 / óra fizetésért 1

A Királyi Háztartás új takarító / házvezető asszisztens munkára keres embert, aki segítene a királyi rezidenciák tisztán és rendezetten tartásában.

Az angol királynő egy bentlakásos takarítói munkára keres alkalmazottat… £7.97 / óra fizetésért 3

Az új alkalmazott heti 40 órás munkaidőben dolgozik majd a Buckingham-palotában vagy a Windsori kastélyban a munkaköri leírás szerint. A fizetése ezért pedig óránként 7,97 font lenne a tervek szerint – 1,93 fonttal kevesebb, mint a brit Living Wage  és 1,53 fonttal kevesebb mint a hivatalos brit minimálbér –, de tegyük hozzá, hogy a lakhatást és az étkezést biztosítanák a szerencsés jelölt számára.

A csomagba 15%-os munkáltatói járulékos nyugdíjrendszer „plusz egyéb juttatások”, valamint 33 szabadnap is beletartozik, beleértve a munkaszüneti napokat is.

„Ez egy olyan lehetséges karrierút a vendéglátásban, amely fejleszti takarítói, házvezetői készségeit és szakértelmét. Professzionális csapatunkhoz csatlakozva Ön belső terek és tárgyak széles skálájának karbantartásáért, takarításáért lesz majd felelős és gondozza majd azokat, biztosítva, hogy a lehető legjobb állapotban legyenek.”

Az angol királynő egy bentlakásos takarítói munkára keres alkalmazottat… £7.97 / óra fizetésért 4

„A kollégáitól tanulva megszerezheti a szükséges speciális szakmai készségeket, hogy mindig a legmagasabb színvonalra tudjon törekedni a munkája során. Emellett fogadni fogja és gondoskodni fog a vendégekről a rendezvényeken és egyéb eseményeken is.” – áll a hirdetésben.

Az ideális jelentkezőnek van ilyen jellegű szakmai tapasztalata, bár ez nem feltétel. A főnököket „inkább érdekli az Ön proaktív hozzáállása és az új kihívásokkal való megbirkózás képessége”. A munkára megfelelő személy odafigyel a részletekre, büszke a munkájára, és a „legmagasabb színvonalú” munkavégzésre törekszik minden körülmények közt.

Az álláshirdetés szerint az teszi „annyira mássá” a karriert és a munkát a Royal Householdnál, hogy „rendkívüli szolgáltatást nyújtanak az alkalmazottak egy hihetetlenül egyedi környezetben”.

„A sikeres jelölt élvezni fogja a csapatban való munkavégzést, és szívesen részt vesz számos feladatban, hogy támogassa a többieket. Jól szervezett és jó idő menedzsment készségének köszönhetően be tudja tartani a határidőket, és hatékonyan dolgozik a munkák mielőbbi elvégzése érdekében. Mindemellett új készségek elsajátítására és vendéglátói karrier kialakítására vágyik hosszú távon.”

A jelentkezők június 19-ig jelentkezhetnek, az interjúkra pedig ezt követően majd júliusban kerül sor.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után