Az angol királynő évi £30,000-ért keres szakembert egy nem akármilyen munkára 1

A királynő festőt és dekoratőrt keres, hogy „egy kicsit kipingálja” a Buckingham-palotát. Maximum 30 000 font éves fizetés járna a sikeres pályázónak, és legkésőbb április 3-ig lehet jelentkezni a heti 40 órás állásra.

Az angol királynő évi £30,000-ért keres szakembert egy nem akármilyen munkára 3

Úgy tűnik, hogy ez a palota 369 millió GBP értékű, az adófizetők által finanszírozott felújításának lenne egy részfeladata, amely elvileg majd csak 2027-ben fejeződik be. Az átalakítást az utóbbi időben sok ember bírálta, és több mint 150 ezren írták alá azt a petíciót, amely arra szólítja fel a királyi családot, hogy a felújítást oldják meg maguk és ne pedig az adófizetők pénzéből.

A palota 1952 óta nem esett át komolyabb felújításon, azóta, hogy a királynő trónra lépett. Noha 775 szobás épület ment át azóta fejlesztéseken, az uralkodó a Windsori kastélyt tervezi állandó otthonává tenni, és a hírek szerint soha nem tervez már teljesen visszatérni Londonba.

Ugyanakkor a Daily Mail értesülése szerint Károly herceg viszont a palotában fog élni, amikor királlyá koronázzák majd a királynő halálát követően.

„Dekoratív kiegészítések elkészítése, amiket az emberek csodálhatnak majd a későbbiekben. Inspirálva lenni, hogy a legmagasabb színvonalon teljesíts, és büszkeség töltsön el, hogy egy világhírű intézmény szívében munkálkodó csapathoz csatlakozhatsz. Ez az, ami kivételessé teszi a királyi családnak végzett munkát.”

Az angol királynő évi £30,000-ért keres szakembert egy nem akármilyen munkára 4

„A csapathoz csatlakozva, amely belső és külső felújítási munkálatokat végez, fontosnak kell lennie számodra, hogy minden dekorációs munka a legmagasabb színvonalon készüljön el. Ellenőrzéseket is kell majd végezned, és azonosítani azokat a helyiségeket, amelyekre további figyelmet kell fordítani, majd megbizonyosodni arról, hogy minden szakszerűen lett felújítva és megfelel a rendeltetésének.”

„Összességében mindenben amit csinálni fogsz, törekedned kell arra, hogy a legmagasabb színvonalon legyen elvégezve, elvégre a kemény munkád eredményét ezrek fogják látni.” – olvasható az álláshirdetésben, amelyet a Royal Household honlapjára tettek fel.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után