A Királynő saját márkájú mosogatószert és mézet dob piacra, csak az a kérdés, te megveszed-e ennyiért? 1

A Királynőről kiderült, hogy neki nem derogál a mosogatás, így piacra dobta a saját mosogatószerét. Őfelsége, aki jövő hónapban tölti be a 96. életévét, egy különleges tisztítószert alkotott meg, miután felfedezte a járvány ideje alatt, hogy szereti elvégezni az egyszerűbb ház körüli feladatokat.

A Királynő saját márkájú mosogatószert és mézet dob piacra, csak az a kérdés, te megveszed-e ennyiért? 3

De a hagyományos szupermarket márkákkal összehasonlítva a királynő Natural Dish Wash nevet viselő mosogatószeréért – amelyet botanikai összetevőkkel illatosítanak, hogy a tengerparti séták” illatának érzését keltsék – 14,99 GBP-ot kérnek el üvegenként.

A Royal Sandringham Estate logóval ellátott 500 ml-es palack ára tízszerese az országszerte népszerű Fairy Liquid márkáénak. A címke szerint a terméket „a környezetünk védelme iránti közös szenvedély ihlette”.

„Együttműködtünk a Norfolk Natural Living-gel, hogy a birtoktól mindössze 10 mérföldre lévő legkiválóbb növényi összetevők felhasználásával hozzuk létre a mosogatószert.”

Őfelsége, aki idén ünnepli platina jubileumát, nemrégiben saját kutyaparfümjét is piacra dobta Sandringhamben – írja a Mail Online. A Királynő, aki lelkes kutyabarát, és a corgik tartásáról ismert, megalkotta a Happy Hounds Dog Kölni-t, hogy segítsen megszabadulni a házi kedvencek nemkívánatos szagától, és azok friss illatúak” maradjanak.

A Royal Family írónője Juliet Riden elmondta, hogy a királynő különösen élvezte a járvány ideje alatt, hogy ő maga mosogatott a balmoral-i nyári otthonban. Nagyon boldog volt, hogy a hétköznapi élet részeként “feltűrhette az ingujját”, és kicsit ő is bepiszkíthatta a kezét. Rendszeresen elmosogatott a családi grillezés után a skót birtokon – mondta Riden asszony.

A Sandringham-i királynői termékpaletta a birtokon lévő méhek által készített mézet is tartalmaz. És persze nem akármilyen mézről van szó: a norfolki Leigh Goodsell méhész által készített édes lépes a királynő földjén tartott és gondozott kaptárakból származik. A 454 grammos tégely 14,99 fontért “akciósan” kapható – de ahogy az egyik vásárló mondta, „meglehetősen drága, viszont elképesztő finom az illata, szóval megéri”… Vajon tényleg megéri? Ti vennétek a királynő saját brandjének termékei közül?   Forrás   Szerző: Válóczi Andrea

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után