Átmenetileg szünetelni fog a Wizz Air egyik Nagy-Britannia és Budapest közt közlekedő járata 1

Rövidesen, március végétől nagyjából egy hónapra eltűntek a foglalási rendszerekből a Wizz Air Edinburgh – Budapest valamint a Varsó – Budapest közötti járatai. Az angliai magyarok által jól ismert légitársaság elmondása szerint a hálózat optimalizálásának következtében nem foglalhatók jegyek.

Átmenetileg szünetelni fog a Wizz Air egyik Nagy-Britannia és Budapest közt közlekedő járata 3

Mint az nemrégiben kiderült, a március 28. és április 21. közötti négyhetes időszak során nem vásárolható jegy a Wizz Air Budapest és Edinburgh között közlekedő járatára.

A szóban forgó járat hetente két alkalommal, keddenként illetve szombaton közlekedik, és a nagyjából egy hónapos szünet előtt utoljára március 25-én indul útnak.

A nyári menetrendre történő áttérés után a szóban forgó útvonalon tehát közel egy hónapig nem közlekednek majd a Wizz Air járatai, és majd csak április 26-tól indulnak újra szerdánként és péntekenként, így innentől kezdve foglalhatók újra jegyek.

Fontos ezt észben tartani, többek közt mivel ez az egy hónapos szünet érinti az április első felére eső húsvéti ünnepeket, amikor elég sok kint dolgozó angliai magyar szokott hazalátogatni.

Hasonlóan négy hétig tartó szünet lesz a Wizz Air Budapest és Varsó közötti útvonalán is, ez pedig a március 26. és április 26. közötti időszakban.

A változásról megkérdezték a légitársaságot is, és a Wizz Air azt válaszolta, hogy folyamatosan figyelemmel kísérik az útvonalaik teljesítményét, hogy a legnépszerűbb úti célokra a lehető legalacsonyabb viteldíjakat kínálhassák az utasok számára.

A hálózat optimalizálásának következtében március 28. és április 21. között valóban nem foglalhatók a Budapest-Edinburgh útvonal járatai – tették hozzá a közleményükben.

„Az érintett járatok utasait (akik közvetlenül a légitársaság honlapján vagy applikációján keresztül foglaltak) e-mailen tájékoztatjuk a változásokról, és alternatív menetrendet, az eredeti jegyár 120%-ának Wizz-kreditben való megtérítését vagy az eredeti viteldíj teljes visszatérítését ajánljuk fel. A Wizz Air ezúton is elnézést kér a menetrendváltozások okozta esetleges kellemetlenségekért” – írta az AIRportal.hu-nak küldött válaszában a cég.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után