Angliában az emberek nagy része július 19. után is hordani fogja a maszkot… És te? 1

A felnőttek közel kétharmada azt mondta, hogy hétfő, vagyis a korlátozások feloldásának napja után is viselnek majd maszkot egyes helyeken.

Angliában az emberek nagy része július 19. után is hordani fogja a maszkot… És te? 3

Július 19-től az üzletekben, valamint az autóbuszokon, a vonatokon és a metrón már nem fogja törvény kötelezni az embereket arra, hogy maszkot viseljenek. Az Országos Statisztikai Hivatal adatai szerint azonban Angliában az emberek durván 64 százaléka tervezi továbbra is viselni őket mindezek ellenére.

Közvélemény-kutatásuk szerint a szigetország területén élő felnőttek többsége úgy gondolja, hogy a koronavírus terjedésének megállítására fontosak az olyan intézkedések, mint a maszk viselése vásárláskor és a társadalmi távolságtartás.

A felnőttek több mint fele (57%-a) nyilatkozta azt, hogy aggódik a kormány azon terve miatt, hogy feloldják a korlátozásokat, és közülük 20% válaszolta azt, hogy „nagyon aggódik”. Habár Július 19-től Anglia területén már nem lesz kötelező a maszkok viselése, a brit kormány kijelentette, hogy ettől függetlenül „elvárja és ajánlja”, hogy az emberek továbbra is hordják őket a zsúfolt helyeken.

Ettől függetlenül az ország számos városában, többek közt Londonban is, a korlátozások megszűnése ellenére is kötelező lesz a maszkok viselése a tömegközlekedésen, a polgármester ugyanis felszólította a TfL-t, hogy ez legyen a kritériuma annak, hogy az emberek használhassák a buszokat, metrókat és vonatokat.

Az ONS (a brit statisztikai hivatal) a közvéleménykutatás során 3824 ember válaszait elemezte Nagy-Britanniában július 7. és 11. között, miután a kormány bejelentette terveit. A megkérdezettek válaszaiból az is kiderült, hogy leginkább a külföldre való utazást várják az emberek. A kérdőívet kitöltő felnőttek összesen 54%-a nyilatkozta, hogy ez az a dolog ami a legjobban hiányzik nekik.

Kíváncsian várjuk, vajon az angliai magyarok mit gondolnak erről: Ti fogjátok viselni a maszkot július 19 után is? És ti is azt várjátok a legjobban hogy újra utazhassatok karantén nélkül?     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után