A pár hete a 9 éves kislányt meggyilkoló fiatal srácot félholtra verték és megkéselték a börtönben Angliában 1

Egy friss jelentés szerint azt a fiatal férfit, akit azzal vádolnak, hogy halálra késelt egy kilencéves iskoláslányt, „összevagdosták” és „brutálisan megvertek” a börtönben.

A pár hete a 9 éves kislányt meggyilkoló fiatal srácot félholtra verték és megkéselték a börtönben Angliában 3

A 22 éves Deividas Skebas ellen vádat emeltek annak alapos gyanújával, hogy a múlt hónapban meggyilkolta a kis Lilia Valutytét méghozzá a nővére szeme láttára. A litván állampolgárt augusztus elején előzetes letartóztatásba helyezték, és a nyugat-yorkshire-i HMP Wakefieldben tartják fogva, ahol a hírek szerint brutális támadást követtek el ellene.

Egy forrás azt állította a Sunnak, hogy a börtönőrök „nagyon rossz állapotban” találták meg a korábban gyümölcsszedőként dolgozó srácot a cellájában, akit „félholtra verve hagytak ott”.

„Skebas-t agyba főbe verték, és egy rögtönzött fegyverrel is összevagdosták meg szurkálták – valószínűleg egy borotvapengét építettek bele egy fogkefébe. Az emberek egy ideje már tervezgették, hogy ellátják a baját, és vasárnap erre jó lehetőségük adódott, néhányan beszaladtak a cellájába, és lesből támadtak rá.” – mesélte a magát megnevezni nem kívánó forrás.

“Volt egy srác, aki összeverte, és közben segített neki néhány másik is, akik közül volt olyan aki csak az őröket figyelte, vagy hogy közbe akar-e avatkozni valaki. Skebas-t már azóta kiszemelték, hogy megérkezett és ez a támadás csak idő kérdése volt, hogy mikor fog megtörténni.”

A pár hete a 9 éves kislányt meggyilkoló fiatal srácot félholtra verték és megkéselték a börtönben Angliában 4

Helikopterrel kórházba szállították, és az egész éjszakát bent töltötte, majd másnap visszatért a cellájába. A börtön egyik szóvivője azt mondta: “A HMP Wakefield egyik foglyát kórházban ápolták egy másik fogoly ellene elkövetett támadását követően.”

De hozzátette, hogy nem tudnak bővebben nyilatkozni, amíg a rendőrségi vizsgálat folyik.

Skebas augusztus elején jelent meg a Lincoln koronabíróság előtt, Lilia meggyilkolásával vádolva. A lányt édesanyja, Lina Savicke találta meg, néhány perccel a július 28-i bostoni kávézó előtti támadás után, súlyos állapotban. A rendőrök három nappal később a város Central Park nevű városrészében fogták el a vádlottat.

Durván 750 férfit tartanak rácsok mögött Skebason kívül a HMP Wakefieldben, köztük gyermekkorúakat bántalmazókat, szexuális bűnözőket és sorozatgyilkosokat. Charles Bronson – akit széles körben Nagy-Britannia legerőszakosabb rabjaként tartanak számon – szintén ott töltött el évtizedeket rács mögött.

A korábban a bostoni Thorold Street-en lakó Skebas legközelebb szeptember 19-én fog megjelenni a bíróság előtt a vádemelési tárgyaláson.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után