A nyílt utcán, többek szeme láttára összevertek egy férfit és egy nőt Londonban 1

A sokkoló felvételeken azt a pillanatot örökítette meg valaki, amikor két embert megtámadtak, összevertek és megrugdostak egy forgalmas, Camden területén található utcában vasárnap reggel.

A nyílt utcán, többek szeme láttára összevertek egy férfit és egy nőt Londonban 3

Nem lehet tudni, hogy pontosan mi vezetett az incidenshez, de több bejelentés szerint rablás lehetett, és voltak, akik azt mesélték, hogy valamit kivettek az egyik áldozat kezéből. A rendőrség szóvivője elmondta, hogy „egy verekedéshez” riasztották őket, de már véget ért, mire megérkeztek, és addigra mindenki elhagyta a helyszínt.

A helyszínről reggel 7 óra körül megosztott videón az látható, ahogy két férfi bántalmazza a már az úton fekvő férfit és nőt. Egy ponton a nő feláll, de azonnal visszalökik a földre.

A két támadó ezután beült egy fehér Audiba, és elhajtott a támadás helyszínéről az Eversholt Streeten, az észak-londoni Euston Station közelében található úton.

A Fővárosi Rendőrség szóvivője így nyilatkozott a történtekről: „A rendőrséget május 12-én, vasárnap reggel 6 óra 55 perckor értesítették az Eversholt Streeten, NW1-ben történt verekedésről. A rendőrség egységei röviddel ez után megjelentek a helyszínen. A rendőrség kiérkezésekor már senki sem volt a helyszínen. Már folyamatban vannak a vizsgálatok az érintettek azonosítására.”

A nyílt utcán, többek szeme láttára összevertek egy férfit és egy nőt Londonban 4

„A rendőrségnek tudomása van a közösségi médiában megosztott felvételekről. Kérjük, hogy mindenki, aki áldozat volt vagy látta, ami történt, lépjen kapcsolatba a rendőrséggel. Mindenkit szeretnének kihallgatni, aki szemtanúja volt az incidensnek, vagy olyan információval rendelkezik, amely segítheti a nyomozást.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után