A nyílt utcán láncfűrésszel kergetett és több rendőrt megsebesített egy férfi Nagy-Britanniában 1

Letartóztattak egy férfit, miután két rendőr is megsérült egy láncfűrészes támadás során. A Glasgow melletti Paisley városában tartózkodó embereket a támadást követően hétfő délután arra kérték, maradjanak bezárkózva otthonaikban.

A nyílt utcán láncfűrésszel kergetett és több rendőrt megsebesített egy férfi Nagy-Britanniában 3

Az egyik lakó le is filmezte, amint egy férfi fut az utcán, kezében az elektromos láncfűrésszel, és üldözi a rendőröket. Később a kiérkező mentők a helyszínen ellátták a sérüléseiket a Glasgow Road-on. A rendőrség később megerősítette, hogy egy 30 éves férfit letartóztattak a támadás után nem sokkal.

A képeken az is látható, hogy egy rendőrautó nekiütközött egy ház falának, miután állítólag egy autós üldözés közben több jármű is egymásnak ütközött. A képeken egy sötét színű Volkswagen is látható, amelynek az eleje erősen megrongálódott.

A nyílt utcán láncfűrésszel kergetett és több rendőrt megsebesített egy férfi Nagy-Britanniában 4

Egy helyi lakos azt mondta a Scottish Sunnak: „Ez egy elég forgalmas út, de most először látok ehhez hasonlót. Szerencsére úgy tűnik, hogy senki sem szenvedett komoly sérüléseket, és ez az, ami a legfontosabb.”

A nyílt utcán láncfűrésszel kergetett és több rendőrt megsebesített egy férfi Nagy-Britanniában 5

A skóciai rendőrség közleményében ez áll: „2024. május 6-án, hétfőn 13 óra körül fegyverrel elkövetett rendbontás történt, miután egy autó és egy már álló rendőrautó összeütközött a Glasgow Roadon, Paisley-ben.”

A nyílt utcán láncfűrésszel kergetett és több rendőrt megsebesített egy férfi Nagy-Britanniában 6

„Két rendőr megsérült, őket a kiérkező mentők ellátták. Egy 30 éves férfit letartóztattak az esettel kapcsolatban. Nincs további veszély a lakosság többi tagjára nézve, és néhány rendőr a helyszínen marad, amíg a vizsgálatok és a helyszínelés még tartanak. A Glasgow Road-ot lezárták a Buchlyvie Road és az Allanton Avenue között a vizsgálatok idejére, de este 7 óra körül teljesen újranyitották.”    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után