A nyílt utcán szúrtak le egy középkorú nőt Angliában, Manchesterben 1

A rendőrök elfogtak és letartóztattak egy 28 éves férfit, akit gyilkossággal gyanúsítanak, miután egy 51 éves nőt halálra késeltek Angliában, Manchester városában.

A nyílt utcán szúrtak le egy középkorú nőt Angliában, Manchesterben 3

A manchesteri rendőrség szóvivőjének elmondása szerint pénteken 12 óra körül érkezett több bejelentés is arról, hogy egy nőt megkéseltek az Edge Lane-en a manchesteri Droylsdenben. A nő sajnálatos módon olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy még a helyszínen meghalt.

A rendőrség tájékoztatása szerint az elfogott férfit gyilkosság elkövetésének gyanúja miatt tartóztatták le, és a kihallgatás ideje alatt továbbra is előzetes letartóztatásban van. Phil Davies főfelügyelő, Tameside körzeti parancsnoka ezt mondta a történteket követően:

„Rendőrtisztjeink éjjel-nappal dolgoznak a halálos kimenetelű bűncselekményért felelős személy azonosításán és bíróság elé állításán. Egy férfit őrizetben tartunk, de ez még a nyomozás kezdeti szakasza azt követően, hogy egy nőnek tragikus körülmények közt kioltották az életét, és az incidens előzményeinek és körülményeinek pontos feltárása még folyamatban van.”

A nyílt utcán szúrtak le egy középkorú nőt Angliában, Manchesterben 4

„Megértem, hogy az incidens természete aggodalomra ad okot a környéken élők számára, nemcsak Tamesideben, hanem egész Manchester területén. Ennek eredményeként az elkövetkező napokban jól láthatóan meg fog növekedni a rendőrök száma a térségben, és mindenkit, akinek aggályai vannak arra kérünk, bátran vegyék fel a kapcsolatot a járőrökkel. Eltökélt szándékunk, hogy válaszokat találjunk, és a felelőst bíróság elé állítsuk.”

“Arra kérünk mindenkit, aki látott vagy hallott valamit, hogy jelentkezzen, és ha bármilyen információja van, amely segítheti nyomozásunkat – bármilyen aprónak és lényegtelennek is tűnik -, kérjük, ossza meg a rendőrséggel.”

A rendőrség felszólított mindenkit, hogy bárki, aki információval rendelkezik, vagy van bármiféle videofelvétel a birtokában a történtekről vagy az előzményeiről, vagy aki gyanús viselkedést tapasztalt a környéken pénteken 12 óra körül, az haladéktalanul lépjen kapcsolatba a helyi hatóságokkal a 101-es telefonszámon.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után