Buszra váró emberek közé csapódott egy autó Észak-Londonban: 1 halott 1

Egy ember tragikus körülmények közt életét vesztette, másik kettő pedig megsérült egy súlyos incidenst követően, amikor egy autó nekicsapódott egy buszra várakozó embercsoportnak. Az incidens az enfieldi Angel Roadon, egy forgalmas észak-londoni környéken történt, kedden nem sokkal délután 3 óra előtt.

Buszra váró emberek közé csapódott egy autó Észak-Londonban: 1 halott 3

A szemtanúk elmesélték a szörnyű jelenetet, amikor egy autó három gyanútlan személybe csapott, akik éppen gyanútlanul várakoztak a buszmegállóban. A mentők gyors reagálása ellenére az egyik, vélhetően hatvanas éveiben járó férfi sérülései sajnos végzetesnek bizonyultak, hatalmas űrt hagyva szerettei és barátai életében.

A másik két sérültet, bár szerencsésen túlélték az ütközést, azonnali orvosi ellátásra kórházba szállították. Szerencsére úgy tudni, sérüléseik nem életveszélyesek, így jó esély van rá, hogy teljesen fel fognak épülni. A kórház orvosai, ahova szállították őket, fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy a lehető legjobb ellátást és támogatást kapják felépülésük során.

Az esetet követően az autó sofőrje felelősségteljesen megállt a helyszínen, tanúsítva elkötelezettségét a tettéért való felelősségvállalást illetően. A Fővárosi Rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette, hogy a sofőr aktívan együttműködik a folyamatban lévő nyomozásban, és segít a tragikus esemény körülményeinek pontos és részletes feltárásában.

Egyelőre nem került sor letartóztatásra az ügy kapcsán, és a hatóságok eltökélt szándéka, hogy alapos és átfogó vizsgálatot végezzenek a tények megállapítása és a vonatkozó bizonyítékok összegyűjtése kapcsán.

A Chadwell Heath-i súlyos ütközéseket vizsgáló egység vette át a nyomozás irányítását, hangsúlyozandó az ügy súlyosságát és összetettségét. A nyomozást vezető nyomozók arra kérnek mindenkit, aki szemtanúja volt az ütközésnek, vagy kamerával rögzítette, hogy minél hamarabb vegyék fel a kapcsolatot a hatóságokkal. Hozzájárulásuk kulcsfontosságú lehet az incidenshez vezető események láncolatának feltárásában és a nyomozási folyamat elősegítésében. Azt kérték, hogy bárki, aki információval rendelkezik, jelentkezzen a 020 8597 4874-es telefonszámon, vagy tárcsázza a 101-et.

Miközben a közösség küzd ennek a szívszorító incidensnek az utóhatásaival, számos különböző szervezet azon igyekszik, hogy segítséget nyújtsanak az érintett személyeknek és családjaiknak. Ez az incidens határozott emlékeztető az élet törékenységére és az utak biztonsági intézkedéseinek betartásának fontosságára. A hatóságok szorgalmas munkája és az érintett sofőr együttműködése remélhetőleg segít majd az ügy mielőbbi lezárásában és az áldozat családtagjainak illetve a sérülteknek, hogy mielőbb feldolgozhassák a történteket és továbbléphessenek.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után