Két kisgyerek kórházban, miután egy balesetben teljesen leszakadt egy emeletes busz teteje Angliában 1

Két gyereket is kórházba szállítottak, miután egy emeletes busz teteje teljesen leszakadt egy közúti baleset során csütörtök reggel Angliában, Essex területén.

Két kisgyerek kórházban, miután egy balesetben teljesen leszakadt egy emeletes busz teteje Angliában 3

Az essexi rendőrség az incidens után nem sokkal közölte, hogy a Clatterbury Lane-en, Claveringben, egy Cambridge-től körülbelül 20 mérföldre délre fekvő faluban történt az ütközés, amiről reggel 8.15-kor értesítették őket.

Három gyermeket a helyszínen megvizsgáltak és elláttak, kettőt pedig az Addenbrookes-i kórházba szállítottak, feltehetően könnyebb sérülésekkel. Óriási szerencsére a baleset következtében súlyos személyi sérülés nem történt. A megyei rendőrség azt tanácsolta a járművezetőknek, hogy kerüljék el a környéket, mivel a Clatterbury Lane egy ideig le lesz zárva.

Az Essex megyei tűzoltó- és mentőszolgálat szóvivője ezt nyilatkozta a Metro.co.uk-nak: „A tűzoltókat reggel 8.23-kor egy közúti balesethez riasztották, ami a Clatterbury Lane-en, Claveringben történt. Érkezéskor a személyzet azt észlelte, hogy egy autó és egy busz ütközött. Az autóbusz a baleset során egy nagy faágnak is nekiütközött, ami súlyos károkat okozott a jármű tetejében.”

Két kisgyerek kórházban, miután egy balesetben teljesen leszakadt egy emeletes busz teteje Angliában 4

“Senki sem szorult be egyik járműbe sem, és a tűzoltók a partnerekkel együttműködve reggel 9-re biztonságossá tették a helyszínt.”

A helyi mentőszolgálat a közleményében azt írta, hogy számos egységet, köztük a légimentőket is kiküldték a baleset helyszínére. “Három gyermeket a helyszínen megvizsgáltak, kettőt pedig az Addenbrookes-i kórházba szállítottak további vizsgálatokra és ellátásra” – tette hozzá a szóvivő.

Két kisgyerek kórházban, miután egy balesetben teljesen leszakadt egy emeletes busz teteje Angliában 5

A busz a newporti Joyce Frankland Akadémiára és a Saffron Walden megyei középiskolába szállította a tanulókat, amikor egy autónak és egy faágnak ütközött. A 446-os autóbusz teteje akkor szakadt le, amikor a faágnak csapódott.

A baleset után egy kisbuszt hívtak, hogy a gyerekeket behozzák vele az iskolába.

„Bár a legtöbb diák jól van, tudjuk, hogy ez traumatikus élmény lehetett egyesek számára. Ezért úgy intézkedtünk az iskolában, hogy teret és időt adjunk mindenkinek, aki sokkot kapott vagy akit felzaklattak az események. Köszönjük minden diáknak és szülőnek azt a higgadt magatartást, amellyel segítettek a helyzet kezelésében.” ” – tette hozzá a Joyce Frankland Academy.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után