A gyermekeit próbálta megvédeni az anyuka, akit a saját lakásának ajtaja előtt fejbe lőttek Londonban 1

Letartóztattak egy 16 éves fiút, akit azzal gyanúsítanak, hogy hidegvérrel meggyilkolt egy anyukát, akit a saját lakása bejárati ajtajában fejbe lőttek Londonban.

A gyermekeit próbálta megvédeni az anyuka, akit a saját lakásának ajtaja előtt fejbe lőttek Londonban 3

Lianne Gordon lánya az elbeszélések alapján azt sikítozta, hogy „fejbe lőtték az anyámat”, miután kedd este lövések dördültek el egy hackney-i lakótelepen. A 42 éves nőt a helyszínen halottnak nyilvánították a kiérkező mentők, ahol két másik személyt – egy 16 éves fiút és egy 20 éves fiatal férfit is – lőtt sebekkel találtak. Őket röviddel ezután kórházba szállították.

A gyanúsítottat néhány nappal később, pénteken a hajnali órákban sikerült a rendőrségnek elfognia, és most őrizetben tartják. A pletykák szerint Lianne a tolószékes fiát próbálta megvédeni a fegyverestől, amikor a halálos lövést kapta.

Úgy tudni, a tolószékes fiú sértetlenül megúszta, míg a két meglőtt férfi a jelentések szerint stabil állapotban voltak a hét első felében. A 68 éves Lucinda Ledeatte az Evening Standardnak azt mondta az incidens kacsán: „Azt mondták nekünk, hogy a fiát védte, amikor lelőtték. Vidám nő volt és beszédes. Egy igazán jó anya.”

Egy másik szomszéd azt nyilatkozta, hogy a környékbeli lakosok közül sokan úgy vélik, „nem Lianne volt a célpont”.

A gyermekeit próbálta megvédeni az anyuka, akit a saját lakásának ajtaja előtt fejbe lőttek Londonban 4

James Conway nyomozó főfelügyelő a következőket mondta: “Ez a letartóztatás jól mutatja, hogy a nyomozás milyen gyors ütemben halad, és remélem, hogy bizalmat szerzünk vele a helyi közösség körében azon kötelezettségvállalásunkat illetően, amelyet szerdán tettünk a Lianne meggyilkolásáért felelős személyek megtalálása és felelősségre vonása érdekében.”

Mr. Conway korábban azt mondta, hogy a nyomozók „nyitott szemmel és füllel járnak az indítékokat illetően”. Csütörtökön a riportereket tájékoztatva a következőket mondta a fejleményeket illetően: „Túl korai lenne még, hogy bővebben nyilatkozzunk az indítékokról, bár mérlegeljük annak lehetőségét, hogy ez az egész egy bandák közti viszályhoz kötődik.”

A gyermekeit próbálta megvédeni az anyuka, akit a saját lakásának ajtaja előtt fejbe lőttek Londonban 5

„Úgy gondoljuk, hogy a lövöldözés áldozatai ismerték egymást, de nem álltak közvetlen kapcsolatban egymással. Őszinte részvétemet szeretném kifejezni az áldozatok családjának és barátainak, valamint mindazoknak, akiket ez a szörnyű incidens érintett.”

Az elhunyt anyuka családja így nyilatkozott: „Lianne-nak arany szíve volt, nekünk, a családjának nagyon fog hiányozni.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után