Egy nőt megöltek két másik ember pedig kórházban, miután lövöldözés volt Londonban 1

A 42 éves áldozatot és vele együtt két másik személyt, egy 20 éves fiatal férfit és egy 16 éves fiút is meglőttek kedd este hat óra körül egy Vine Close-i otthonban – közölte nemrégiben a Fővárosi Rendőrség.

Egy nőt megöltek két másik ember pedig kórházban, miután lövöldözés volt Londonban 3

Gyilkossági ügyben nyomozás indult, és az elkövetőt még nem tartóztatták le. A rendőrséget és a londoni mentőszolgálatot 18 óra 30 perc körül hívták ki a helyszínre, és amikor megérkeztek az otthonba, ahol a lövöldözés történt, három embert találtak lőtt sebekkel.

A 42 éves nő a mentősök minden igyekezete ellenére a helyszínen belehalt a sérüléseibe, a közeli hozzátartozóinak tájékoztatása már folyamatban van.

Egy nőt megöltek két másik ember pedig kórházban, miután lövöldözés volt Londonban 4

Vicky Tunstall nyomozó a következőket mondta: „Ez a megdöbbentő incidens egy fiatal nő halálához vezetett, akinek a családjának szeretnénk részvétünket nyilvánítani ebben a hihetetlenül nehéz időszakban. Nagyon reméljük továbbá, hogy a két ember, akiket kórházba szállítottak, mihamarabb felépülnek.”

Egy nőt megöltek két másik ember pedig kórházban, miután lövöldözés volt Londonban 5

„Egyelőre a nyomozás kezdeti szakaszában járunk, de egy speciális nyomozócsoport folyamatosan dolgozik azon, hogy megállapítsák, mi történt pontosan. A rendőrök egész éjjel a helyszínen maradnak, és a következő napokban is nagyobb rendőri jelenlét lesz tapasztalható a környéken.”

„Tisztában vagyok azzal, hogy ez az incidens milyen komoly hatással lesz az emberekre Hackneyben, és megértem, hogy a közösség választ akar majd kapni, hogy mi történt a mai este folyamán. A vizsgálat előrehaladtával további információkat osztunk majd meg a történtekkel kapcsolatban. A fegyveres bűnözésnek nincs helye London utcáin, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy felelősségre vonjuk azt, aki ezt az aljas bűncselekményt elkövette.”

Egy nőt megöltek két másik ember pedig kórházban, miután lövöldözés volt Londonban 6

A Met arra kér mindenkit, aki szemtanúja volt a lövöldözésnek, vagy információval rendelkezik a történtekről, lépjen kapcsolatba a hatóságokkal.

A londoni mentőszolgálat szóvivője így nyilatkozott: „Ma (december 5-én) 18:33-kor hívtak minket a Vine Close-hoz, a lövöldözés miatt. Két gyorsreagálású egységet küldtünk a helyszínre autókkal. Az orvosok és a rendőrök minden erőfeszítése ellenére egy sérült sajnos a helyszínen meghalt. Két másik személyt elláttunk, majd egy közeli kórházba szállítottunk további ellátásra.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után