A rendőrök lőttek agyon egy férfit Londonban, aki öngyilkos akart lenni 1

Agyonlőttek egy férfit a fegyveres rendőrök Kelet-Londonban, annak ellenére, hogy előtte órákon keresztül próbáltak békést megoldást találni a problémára.

A rendőrök lőttek agyon egy férfit Londonban, aki öngyilkos akart lenni 3

A rendőröket csütörtök este egy dagenhami ingatlanhoz riasztották, miután a férfi maga is felhívta a rendőrséget, és azt közölte velük, hogy öngyilkos akar lenni. A nem sokkal este 8 óra előtti telefonhívás során azt is elmondta a rendőröknek, hogy töltött fegyver van a birtokában a Weston Green-i otthonában.

A rendőrök lőttek agyon egy férfit Londonban, aki öngyilkos akart lenni 4

A fegyveres rendőrök és egy szakértő túsztárgyaló több, mint egy órán át folyamatosan kommunikáltak, és igyekeztek dűlőre jutni a vélhetően a negyvenes éveiben járó férfival.

Annak ellenére, hogy megpróbáltak biztonságos körülmények között, békés módon lezárni az egészet és pontot tenni végére, a rendőrök végül 21 óra körül több lövést is leadtak. A Met Police szóvivője szerint egy egyelőre nem beazonosított lőfegyvert találtak az ingatlanban, és a rendőrök által végzett házkutatás után az is kiderült, hogy senki más nem tartózkodott az épületben az incidens idején.

A rendőrök lőttek agyon egy férfit Londonban, aki öngyilkos akart lenni 5

A helyszínen a mentősök a leadott lövések után mindent megtettek azért, hogy megmentsék a férfi életét, újra is élesztették, azonban a legfrissebb értesülések szerint a férfi 21 óra 30 perc körül a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Az incidens kapcsán alaposabb vizsgálatot rendeltek el. A helyszínről készített képeken a bűnügyi helyszínelők is láthatók, amint a munkájukat végzik, és egy fehér sátrat is felállítottak közvetlenül a ház bejárata előtt.

A rendőrök lőttek agyon egy férfit Londonban, aki öngyilkos akart lenni 6

Kyle Gordon parancsnok, Észak- és Kelet-London rendőrparancsnoka a következőket mondta: „Részvétünk az elhunyt személy családjának és szeretteinek. Bár a hivatalos azonosítás még nem történt meg, úgy tudjuk, a férfi 40 éves volt. A férfi hozzátartozóit már értesítettük és mindenben igyekszünk támogatást nyújtani számukra ezekben a nehéz időkben.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után