A 10 legrosszabb környék Angliában 2016-ban, amit kerülj el, ha teheted 1

Az iLiveHere összeállította 2016 legrosszabb helyeit, ahol élni lehet Angliában. A lista az olvasók szavazatai alapján jött létre. Összegyűjtöttük nektek azokat a véleményeket, amelyek a liginkább jellemzik a top listás városokat.

rossz helyek anglia

A települések a szociális élet, és a közbiztonság minősége alapján kapták a szavazataikat. Lássuk, Anglia mely városait érdemes kerülni. (Vagy esetleg meglátogatni, hogy megbizonyosodjunk a szavazók véleményéről mi magunk.)

  1. Middlessbrough – gyárkémények, leányanyák

Middlesboroughból, vagy ahogy a helyiek nevezik, „Boróból” a közelben lévő gyárak füstjei miatt, aki teheti, menekül. Az utcák ijesztőek, a helyiek furák. Még David Attenborough is kutatta az okát annak, hogyan jöttek rá a helyi hölgyemények arra, hogy a terhesség a legkönnyebb/leggyorsabb módja annak, hogy középiskola után, vagy még annak befejezése előtt a sáját újdonsült lakásukban élhessenek, amit a helyi közigazgatás ad a számukra.

povertywestwales

  1. Rochdale – a személyi higiénia hiánya

Ez nem konkrétan egy város, hanem Manchester egyik városrésze, és talán legrosszabb környéke. Mi nem is tudnánk jobban leírni nektek, miért is érdemelte ki ez a város a 9. legrosszabb hely, ahol élni lehet címet, mint az iLiveHere egyik olvasója:

„Miért kellene elrejteni a kibújó zsírpárnákat, foglalkozni a személyi higiéniával, vagy megjelenni közösségben legalább egy lehelletnyi sminkkel és megfésült hajjal? Hiszen te vagy a világ közepe, ha itt élsz. Végy hát egy mély lélegzetet, kedves barátom. Aztán döntsd el, hogy lelépsz, amilyen gyorsan csak teheted, vagy itt ragadsz örökre.” Más olvasók még hozzátették, hogy nincsenek sem normális üzletek, sem egy rendes könyvesbolt a negyedben, ami leragadhatott a II. világháború korában. Sok a mentális beteg és hozzávetőlegesen elég magas a bűnözések száma. Ráadásul, rengetegen élnek csak segélyekből.

  1. Stoke-onTrent – éjszaka kerüld!

Kb. félúton található Manchester és Birmingham között. Egy ideje már a top 10 lista végén van, de a vörös hajú gyerekeket nevelő befogadó szülők eggyel feljebb nyomták a várost a listán. De mit is gondol a helyről az egyik olvasó?

„Hogyan is írhatnám le Stoke-ot? Nos, ha a mai világunknak szüksége lenne egy beöntésre, akkor Stoke-on-Trent lenne a hely, ahová bedugnák a csövet. Tényleg ilyen rossz. Drogosok, egyedülálló anyák, menedékkérők, és edzőnadrágban rohangálók.” A szavazók óvva intenek attól, hogy éjszaka egyedül mozdulj ki, vagy hogy egyáltalán kimozdulj, mert kurdok, irakiak járják az utcákat bandákba verődve a pénzedre vadászva. Ha bárban vagy, nagyon figyelj az italodra, nehogy belepottyanjon valami!

  1. Tower Hamlets – amit imádunk utálni

Ez a környék egy Londonban található negyed, a belvárostól keletre. Erről a helyről mindössze annyi az adatunk, hogy azok közé a keleti városrészek közé tartozik, amiket az emberek imádnak utálni. Ha esetleg itt élsz, vagy éltél, és csak rossz élményekkel rendelkezel, kérünk, oszd meg velünk!

article-2617938-0A9B2DAC000005DC-715_634x459

  1. Barking & Dagenham – „a mennyország és a pokol közötti kapu”

Ez ismét London egyik hírhedt környéke. Vannak, akik azt mondják, hogy Barking & Dagenham Kelet-London csiszolatlan gyémántja, de idén, sajnos belecsöppent a 6 legrosszabb hely listájába. Az egyik olvasó csak ennyit ír a városról: „Dagenham a mennyország és a pokol közötti kapu.”

  1. Kingston Upon Hull – a (majdnem) legrosszabb hely, ahol élhetsz Angliában

A Channel 4 statisztikai adatai szerint, Hull a legrosszabb hely, ahol élni lehet Angliában. Az olvasók ezt meg is erősítik. A központ bűzlik, itt is helyi bandák uralják a várost. Az egyik olvasó inkább egy kanállal kaparná ki a szemét, mintsem, hogy a gyereke a városban nőjön fel. Most kétségbeesetten próbál spórolni egy házra valahol máshol az országban. Az emberek többsége segélyből él, ami elég arra, hogy kaját rendeljenek házhoz, előfizessenek a Sky TV-nél, vagy minden este a pubban üljenek. Ráadásul, nem kell sokáig keresni a 15 éves 3 gyerekes egyedülálló anyákat sem.

  1. Blackpool – nagy az erőszak elkövetések száma

A majdnem dobogós város Észak-Anglia szórakoztatási központja, amely a ’80-as években még családbarát környéknek számított. Mára már sokat változott. Ma itt van a legnagyobb drogprobléma az egész országban. A fiatalkorú alkoholizmus mérete óriási. A környéken rengeteg a nightclub, amit nem tud a hatóság megregulázni, és éjszakánként tini, ill. huszonéves fiatalok uralják a várost. Az olvasók szerint, a Queens Park és a Grange Park környéke a legveszélyesebb, ahol sokszor bántalmaztak már kismamákat, fiatal lányokat.

  1. Bradford – „az extrémitások városa. Kerüld el!”

Bradford az ország 6. legnagyobb városa, amelyet 2008-ban jelöltek az Európa Kulturális Városa címre. Az egyik olvasó szerint, mára a helyzet nagyon megváltozott. Elmondása szerint, nem elég gazdag az angol nyelv ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő szavakat arra, milyen undorító hely Bradford. A várost főként ázsiai drogkereskedők lakják, serdülőkorú kismamák és részleges fogyatékkal, segélyekből élő, egymással részegen vitatkozó alkoholisták. „Bradford: Az extrémitások városa. Exrém erőszakos bűnözés, nemi erőszak, gyilkosság, rablás, kábítószerrel való visszaélés, munkanélküliség stb.” „Kerüld el Bradfordot!”

  1. Luton – Anglia wc-je

Az iLiveHere egyik olvasója így írja le „szeretett” Lutonját: „drograzzia reggel 8 óra előtt, veszélyes környékek, vonatszerelvény, ami már az 1960-as években is antiknak számított és be kellett volna vonni a forgalomból, ill. családok tömegei, akik azért özönlik el a McDonald’sot, hogy ott fogyasszák el a „meghitt” karácsonyi ebédjüket, vacsorájukat.” „Nem is tudom, mit várjak igazán Lutontól, mert a legtöbb család szerint, akivel beszéltem, Luton Anglia budija.”

2CEDA61600000578-3255009-image-a-83_1443627275970

  1. Grimsby – züllött életű fiatalok, drog, alkohol, bűnözés

Grimsby behozhatatlan előnnyel nyerte meg a kiérdemelt első helyezést. Az egyik odaköltözött olvasó így írt az ott tapasztaltakról: „Abban reménykedtem, mikor ide költöztem, hogy találok magamnak egy rendes, okos lányt, de ami fogadott, az lesujtó: Az összes nő ebben a városban vagy babakocsit tologat, a gyerekeivel kiabál, terhes, herpesztől szenved, kövér, vagy szemérmetlenkedik buszmegállókban (vagy játszóterek játékain, vagy nyilvános wc-ben, vagy bárhol).” „Tinik és huszonévesek garázdálkodnak, sok az alkesz és a drogos, a bűnözésről nem is beszélve.”

Szerintünk, minden városnak megvan a maga szép és sötét oldala. Mindenhol élnek drog- és alkoholfüggők, leányanyák, segélyből élők, és manapság már egyre több a menedékjogot kérő. A lényeg, hogy milyen szemszgből közelítjük meg a témát. Igaz, ami igaz — mindannyian szeretnénk nyugodt, békés, biztonságos környéken élni. Ha szerintetek az iLiveHere kihagyott valamit a listáról, vagy esetleg ismertek olyan városokat, amelyek sokkal inkább megérdemelnék a top 10-es listát, mint az itt felsoroltak, ne tartsátok magatokban a véleményeteket!   Forrás: http://www.ilivehere.co.uk

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után