7 hónapos csecsemőt marcangolt halálra egy kutya Angliában, Coventryben 1

Tragikus körülmények közt meghalt egy mindössze 7 hónapos kislány, miután katasztrofális fejsérüléseket szenvedett egy kutyatámadás következtében a család otthonában.

7 hónapos csecsemőt marcangolt halálra egy kutya Angliában, Coventryben 3

A mindössze 7 hónapos, Coventryből származó kisgyermeket a családja kutyája támadta és sebesítette meg nagyon súlyosan. A kiérkező mentők a kislányt kórházba szállították ugyan, de a sérülései annyira súlyosak voltak, hogy az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

A West Midlands-i rendőrség közölte, hogy már vizsgálják a támadás körülményeit, de az érintett kutyát „emberséges módon elaltatták”.

A rendőrség által kiadott közleményben ez olvasható: „Tragikus körülmények közt életét vesztette egy csecsemő, miután a család kutyája megharapta a coventryi területén található otthonukban. Vasárnap nem sokkal 15 óra után riasztották a rendőrséget a Shorncliffe Road-i ingatlanhoz.”

„Mentős kollégáinkkal együtt perceken belül megérkeztünk az incidens helyszínére. Sajnálatos módon nagyon súlyos fejsérülést szenvedett az alig hét hónapos kislány, miután a kutya megharapta bent a házban.”

7 hónapos csecsemőt marcangolt halálra egy kutya Angliában, Coventryben 4

„A mentők a helyszínen ellátták, majd további kezelésre egy közeli kórházba szállították. Sajnálatos módon azonban nem sokkal később belehalt a sérüléseibe. Részvétünk a család tagjainak ebben a rendkívül nehéz időszakban.”

A West Midlands Mentőszolgálat szóvivője a következőket mondta: „Vasárnap délután 3:01-kor segélyhívást kaptunk a Coventry területén a Shorncliffe Roadon található ingatlanból. Két mentőautót, egy mentőorvost, egy mentőtisztet, valamint a Warwickshire and Northamptonshire Air Ambulance egy egységét is kiküldtek a helyszínre.”

„Érkezéskor a mentősök egy súlyos fejsérülést szenvedett gyermeket találtak, akit a helyszínen való ellátását követően egy mentőautóval szállítottak kórházba.”

A háziállat az értesülések szerint nem volt veszélyes vagy tiltott fajta. A rendőrség most azt kéri, hogy bárki, aki hasznos információval rendelkezik, jelentkezzen.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után