3 hetes kisbabát ölt meg, egy nőt pedig megsebesített egy férfi Angliában, Birmingham városában 1

Nem sokkal ezelőtt letartóztattak egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolt egy újszülöttet Birminghamben. A háromhetes kisfiú már nem lélegzett amikor rátaláltak egy házban a város Sparkhill elnevezésű kerületében.

3 hetes kisbabát ölt meg, egy nőt pedig megsebesített egy férfi Angliában, Birmingham városában 3

A rendőröket ma hajnali 3:40 körül hívták ki a Dovey Roadra, ahol a helyszínre megérkezve a megdöbbentő körülmények fogadták őket. A mentősök a sérült csecsemőt azonnal kórházba szállították, de minden erőfeszítésük ellenére már nem tudtak semmit tenni a megmentéséért.

A helyszínen a rendőrség emberei elfogtak és letartóztattak egy 29 éves férfit, akit emberöléssel gyanúsítanak. Ugyanebben a házban egy 26 éves nőt is találtak aki megsérült, de túlélte a támadást, őt kórházba szállították és jelenleg is ott ápolják.

A West Midlands-i rendőrség szóvivőjének elmondása szerint a nő sérülései szerencsére nem életveszélyesek.

Neil Kirkpatrick felügyelő így nyilatkozott az incidens kapcsán: „Ez egy igazi tragédia, és szeretnénk részvétünket kifejezni a család minden hozzátartozója számára. Az elkövetkező napokban megnövelt rendőri jelenlét lesz tapasztalható a környéken, hogy megnyugtassuk a helybéli lakosokat.”

A rendőrség nem keres további gyanúsítottakat a halálesettel kapcsolatban. Az incidenssel kapcsolatban egyelőre többet nem árultak el. Az ügyben nyomozás indult a gyilkosság előzményeinek és pontos részleteinek kiderítésére. Hogy pontosan mi lehetett ennek a brutális támadásnak az oka azt egyelőre nem lehet tudni.      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után