Villám csapott egy házba Angliában, és felgyújtotta – a lakókat úgy kellett kimenteni 1

A helyi közösség nem győzött dicsérni egy rendőr házaspárt, amiért megmentették idős szomszédaikat, akiknek otthonába villám csapott.

Villám csapott egy házba Angliában, és felgyújtotta – a lakókat úgy kellett kimenteni 3

Dave Bridge járőrt és feleségét, Samantha-t, akik mindketten az essexi rendőrségnél dolgoznak, egy az ő „házukat is megrázó robbanás” ébresztette fel Corringhamben, vasárnap hajnali 3:30-kor. A pár “a sűrű füsttől és az omladozó mennyezettől sem riadt vissza”, és bementek a lángokban álló házba, hogy kimentsék a szomszédaikat, valamint hat kutyát és egy macskát.

“Nem haboztunk” – mondta Bridge. – „Ilyen helyzetben úgy gondolom ezt kell tenni, nem?”

Mr. Bridge, a helyi rendőrség alkalmazottja kiment a nagy robbanásszerű zajt követően, hogy ellenőrizze saját családja öt kutyáját – köztük Leo és Ralph névre hallgató rendőrkutyákat –, amikor a mostohafia figyelmeztette őt, hogy a szomszéd háza lángokban áll. Azt mondta, féltették a szomszédaikat, Barryt és Margaretet, akiknek mozgási nehézségeik vannak.

Villám csapott egy házba Angliában, és felgyújtotta – a lakókat úgy kellett kimenteni 4

“A két épület között füst gomolygott, és a ház oldala lángokban állt” – mondta. „Körbeszaladtam a ház elejéhez, és egy másik szomszéd már ott dörömbölt az egyik ablakon. “Barry kinyitotta a belső ajtót, és én és Samantha berohantunk. Azt kiáltottam, hogy “Itt az ideje kijönni most azonnal, gyerünk.” Margaret hátul volt, nem hallotta a robbanást.

Samantha belekarolt Barrybe és Margaretbe, és kivitte őket a szabadba, én pedig egyenként a hónom alá vettem az összes kutyát, és beraktam a kocsijuk hátuljába. A szomszédokat épségben egy másik házba vitték át, és ezt követően mentőt hívtak.

Villám csapott egy házba Angliában, és felgyújtotta – a lakókat úgy kellett kimenteni 5

A helyi tűzoltóság legénysége két órán át oltotta a tüzet. A tetőben és a tetőtéri hálószobákban jelentős kár keletkezett, de a tűzoltóknak sikerült megmenteniük az ingatlant – közölte a tűzoltóság.

Mr. Bridge és felesége a történteket követően azt nyilatkozták, „csak azt tették, ami ilyen helyzetben természetes”. “A többi szomszédunk az utcában szintén nagyon segítőkész volt, hoztak nekik egy csésze teát, és vigyáztak Barryre és Margaretre. Ez egy rendes közösség.” – mondta.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után