Pénteken, azaz holnap mindenki készüljön fel, ugyanis az eddigi jó idő megszakad, és heves esőzés és viharos szél fogja megpróbálni elrontani a hétvégénket itt kint Angliában, a MET Office és a BBC jelentése szerint.

wetweather4

Az előrejelzések viharra és komolyabb mennyiségű csapadékra figyelmeztetnek július 24-én, Anglia déli részein, beleértve London térségét is. A Met Office sárga jelzése van jelenleg érvényben a Anglia egész déli felén, péntek délelőttől egészen szombat reggelig.

24 óra leforgása alatt 20-50 mm csapadékra lehet számítani az érintett területeken, és a hőmérséklet sem fog 15-16C fölé emelkedni. Az érkező front kiszámíthatatlansága miatt az időjósok egyes területeken akár 60 mm csapadékra is számítanak, a partvidéken pedig nem lesznek ritkák a 70 km/h sebességű széllökések sem.

idojaras 21

A szigetországtól dél-nyugatra kialakuló felhőzet észak-keleti irányba fog elmozdulni, így keresztül halad az ország déli részein. Will Lang, a Met Office egyik fő meteorológusa azt mondta, hogy csak az a kérdés, hogy a felhőzet milyen messzire fog benyúlni a szárazföldi területekre.

idojaras

A pénteki nap várhatóan elég hűvös és szeles lesz, főleg a nap második felében. Komoly aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis a BBC honlapján az is kint van, hogy annak a valószínűsége, hogy a vihar annyira rosszra forduljon, hogy a közlekedést komolyan befolyásolja, igen kicsi. Esernyő és egy dzseki legyen mindenkinél, és fel a fejjel, mert a hétvége végére a hőmérséklet újra emelkedni fog.

Facebook csoportunk  már 6,200 tagot számlál, és mindenki előtt nyitva áll.

ÚJ – Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted weboldalunkat a HuNglia ikonnal

Vásárolj olcsóbban a HuNglia kuponjaival 

Ha érdekesnek vagy hasznosnak találtad, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.bbc.co.uk/weather/2643743?day=1