Valaki Nagy-Britanniában 111 millió fontot nyert 1

A szigetország területén élő szerencsés nyertes elképesztő, 111 millió fontos nyereményt tudhat a magáénak, ami az EuroMillions jackpot főnyereménye volt. Ez az összeg forintba átszámolva több, mint 44 és fél milliárd Ft-nak felel meg.

Valaki Nagy-Britanniában 111 millió fontot nyert 3

Az illető, akinek a nevét egyelőre nem lehet tudni, eltalálta nemcsak mind az 5 számot, de a plusz két úgynevezett Lucky Star számot is. A nyertes számok egyébként az alábbiak voltak: 07, 20, 36, 40, és 46, a nyetes Lucky Star számok pedig 02 és 04.

Miután a jegyet érvényesítették, ellenőrizték és a nyereményt kifizették, a nyertes szelvény tulajdonosa eldöntheti majd, hogy felfedi-e kilétét vagy sem, és megosztja-e a nagyszerű hírt mindenkivel, vagy inkább titokban tartja azt.

Az EuroMillions üzemeltetője, a Camelot elmondása szerint nem fogják elárulni, hogy a győztes egy magánszemély-e vagy egy több főből álló csapat, sem pedig hogy hol vásárolták a szelvényt, hacsak a jegy tulajdonosa nem dönt úgy, hogy nyilvánosságra szeretné hozni ezeket az adatokat.

Andy Carter, a National Lottery nyerteseinek egyik szenior tanácsadója ezt reagálta a hír hallatán: „Milyen szenzációs hírek ezek ezen a napsütéses nyári hétvégén egy nagyon szerencsés EuroMillions játékos számára. Azonnal a brit National Lottery történelmének kilencedik legnagyobb nyertesévé váltak, és egy akkora vagyonra tettek szert, amely valóra válthatja minden álmukat. Azon leszünk, hogy támogassuk a nyertest az ilyenkor szokásos procedúra lefolytatásában és segítünk neki abban, hogy minél előbb elkezdhesse élvezni ezt az egész életét megváltoztató nyereményt.”

A szerencsés jegytulajdonos idén a negyedik EuroMillions jackpot-nyertes az Egyesült Királyságban. Áprilisban egy névtelen EuroMillions jegytulajdonos az Egyesült Királyság ötödik legnagyobb lottó nyertese lett, miután 122 millió fontot kaszált.

Nagy-Britanniában az eddigi legnagyobb lottónyeremény 170 millió font volt, ráadásul nem is olyan rég, 2019 októberében, de ő sem szerette volna, ha kitudódik a neve. A valaha elért legmagasabb összeget idén februárban nyerték meg az EuroMillions-on, amikor egy svájci játékos 210 millió eurót vitt haza, ami majdnem 180 millió fontnak felel meg.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után