Utasokat pofozott, üvöltözött, és olyan ordenáré módon viselkedett egy nő az egyik Angliából induló repülőn, hogy kényszerleszállást kellett végrehajtani miatta 1

Egy életre eltiltotta a Jet2 azt a fedélzetén utazó fékezhetetlen utast, aki repülés közben állítólag még az ajtót is megpróbálta kinyitni, és több embert felpofozott a járaton utazók közül.

Utasokat pofozott, üvöltözött, és olyan ordenáré módon viselkedett egy nő az egyik Angliából induló repülőn, hogy kényszerleszállást kellett végrehajtani miatta 3

A légitársaság emellett 5000 font pénzbírságot szabott ki Catherine Bush-ra a hatalmas balhéja miatt, amely során le is videózták, amint az őt megnyugatni próbáló személyzet arcába ordibál.

A felvételen az látható, hogy miközben a gép Manchesterből a törökországi Antalya felé tartott, körülbelül az út felénél a nő a légiutas-kísérőkkel szemben áll, és nem hajlandó leülni a helyére. A nő hisztérikus viselkedése azt eredményezte, hogy a gépet végül Bécsbe irányították át, ahol a rendőrség leszállította a gépről és őrizetbe vette a magából teljesen kikelt kismamát.

A szóváltást állítólag a fedélzeten síró kisbabák váltották ki, és az emberek, akik “furán nézték őt” repülés közben. Néhány utas szerint azonban Bush – aki a nyugat-yorkshire-i Bradfordból érkezett a reptérre – már azelőtt furcsán viselkedett, mielőtt a hétfői napon induló gépre felszállt volna. Az egyik utas így nyilatkozott a Manchester Evening Newsnak: „Nagy zaj volt. Aztán a gép elejére ment és nagyon dühös lett a Jet2 személyzetére, egyszerűen nem akart megnyugodni. A hangja egyre hangosabbá és agresszívabbá vált – az emberek arcába üvöltözött.”

Az utastársai azt mondták, mindez már a repülőtéren elkezdődött, még mielőtt felszállt volna a gépre, majd később teljesen kikelt magából amikor a csecsemők sírni kezdtek a fedélzeten. Egy utas egy ponton mondott neki valamit, erre Bush őt pofon is vágta. Aztán egy férfi felállt, hogy megpróbálja lecsillapítani a hölgyet, majd a gép végébe vitte.”

A manchesteri Littleborough-ból származó szemtanú, Samantha Fearon azt is elmondta, hogy Bush megpróbált leszállni a gépről repülés közben. A Yorkshire Live-nak nyilatkozott: „Az ajtóban toporzékolt, és azt mondta: „Engedjetek le erről a rohadt repülőről – engedj le most. Annyira megrázó volt!”

Mrs. Feardon elmondta, hogy aggódott és féltette a saját életét, amikor a nő így viselkedett. Hozzátette: „Az első gondolatom az volt, hogy miért választottam elől ülést – először fogok kirepülni az ajtón, ha ez az őrült kinyitja. Eléggé megijedtem.”

Miután a gépet egy másik leszállópályára irányították át, Bush állítólag megpofozott egy másik utast is, miközben éppen leszállt. A Jet2 nem sokkal 12 óra előtt szöveges üzenetet küldött a járat utasainak, elnézést kérve az incidens miatt.

Ez állt rajta: „Üdvözöljük, sajnáljuk, hogy egy utastársunk zavaró magatartása miatt a járatot Bécsbe kellett átirányítanunk. Azon dolgozunk, hogy a lehető leghamarabb újra útnak indulhassunk.”

Egy forrás azt nyilatkozta a MailOnline-nak, hogy Bush  egy 3000 fontos fogfehérítő kezelésre indult. Egy barátja pedig azt mondta: „Catherine-nel voltam iszogatni a hétvégén. Azt mondta, izgatottan várja, hogy Törökországba utazzon. Úgy volt, hogy fogfehérítésre megy, mesélte, hogy 3000 fontot spórolt össze a megtakarításaiból, hogy a fogain kozmetikai műtétet végezzenek el.”

A Jet2.com ügyvezető igazgatója, Phil Ward azt mondta:. Bush végig rémisztő viselkedést tanúsított repülés közben, és most szembe kell néznie tettei következményeivel. Bár nagyon ritkák az ilyen események, elfogadhatatlan, hogy ügyfeleinknek és személyzetünknek ilyen fenyegetésekkel kelljen szembe nézni. Szeretnénk elnézést kérni mindenkitől, akinek ezt a viselkedést el kellett viselnie, és szeretnénk gratulálni jól képzett legénységünknek, akik helytálltak és kivételesen jól kezelték ezt a nehéz helyzetet.”

Az ausztriai rendőrség szóvivője a Metro.co.uk-nak azt nyilatkozta: „Megerősíthetjük, hogy egy utast a bécsi nemzetközi repülőtéren a gép kényszerleszállása után a rendőrök őrizetbe vettek. A brit állampolgárt ezt követően pszichiátriára szállították. Az incidens kapcsán a vizsgálatok még folynak.”  Forrás  Szerző: Válóczi Andrea

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után