covid maszk maszkviselés

A szigetország területén újra bevezethetik a kötelező maszkviselésre vonatkozó szabályokat zárt térben, ha a Covidos megbetegedések száma tovább emelkedik az ősz folyamán. Boris Johnson állítólag készenléti intézkedéseket tartalmazó „tervezetet” készít, ami magában foglalja a harmadik oltásra vonatkozó szabályokat, és az oltási útlevelek használatának részleteit is.

covid maszk maszkviselés

Az intézkedéseket azért vezetnék be, hogy elkerülje az ország az újabb teljes lockdown-t, amennyiben a vírusnak egy új hulláma érné el Nagy-Britanniát idén ősszel és télen. A jelentések szerint a kötelező maszkviselés beltéri egységekben, például üzletekben és éttermekben, valamint buszokon és vonatokon, szintén ott van a lehetséges opciók közt.

A miniszterek az értesülések szerint ezt részesítenék előnyben a társadalmi távolságtartás újbóli bevezetésével szemben, amely sokak szerint károsabb hatást gyakorolna a gazdaságra – írja a Daily Telegraph.

Júliusban a Freedom Day-re keresztelt napon minden a társadalmi érintkezésre vonatkozó korlátozást eltöröltek a szigetországban, és akkor Boris Johnson azt ígérte, hogy ezeket nem is fogják többé újra bevezetni.

A 2020 -as koronavírus -törvény – amely a kormánynak sürgősségi jogköröket biztosít további korlátozások bevezetésére – elővigyázatosságból megújításra kerül újabb 6 hónappal, és a miniszterek végső megoldásként nem voltak hajlandóak kizárni egy teli lockdown bevezetésének lehetőségét sem.

Az elmúlt héten összesen 6831 ember szorult kórházi ellátásra a Covid miatt. De ez még mindig messze elmarad a januári második hullám idején tapasztalt állapotoktól, amikor 39 254 -en is voltak kórházban a járvány miatt, ami a legtöbb a járvány kezdete óta.         Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után