bűncselekmény

Megerőszakoltak egy fiatal lányt egy sikátorban, Bradford városában a pénteki nap folyamán.

bűncselekmény

A 18 éves áldozat az incidenst követően 17.45 -kor jelentette be a támadást a nyugat -yorkshire -i rendőrségnek. A rendőrség természetesen nyomozást indított az ügy kapcsán, és egy időre lezárták a tett színhelyét és annak közvetlen környékét, ami egyébként egy kocsma közelében van a város Wibsey nevű negyedében.

A támadás kapcsán letartóztatásról egyelőre nem érkezett jelentés, tehát az elkövető egyelőre szabadlábon van.  A helyszínről készült képeken a két utcát összekötő sikátor mindkét bejáratán rendőrségi szalag látható.

A kordon látványa sok aggodalmat keltett a környék lakóinak körében – írta a helyi média.

„A rendőrség vizsgálatot folytat nemi erőszak bejelentését követően, amely kapcsán a riasztás pénteken 17.45 -kor futott be. A környéket elkerítettük a Market Street-nél, amíg a nyomozók helyszínelnek, és a környék lakóit kikérdezzük. A 18 éves fiatal lánnyal szakértők foglalkoznak, és segítik a történtek feldolgozásában.” – nyilatkozta az eset kapcsán a helyi rendőrség szóvivője.

Egy helyi lakos, aki négy éve lakik a környéken, a Yorkshire Live riporterének azt mondta: „ilyesmi eddig még soha nem történt itt, soha nem volt rendőrségi kordon az utcán, semmi bűncselekmény nem volt errefelé idáig.”

A Telegraph és az Argus által a nyugat -yorkshire -i rendőrségtől megszerzett adatok azt mutatták, hogy 2020 -ban 31 százalékkal nőtt Bradfordban a rendőrségnek bejelentett családon belüli erőszakos bántalmazások és a nemi erőszakok száma az előző évhez képest.

Idén júniusban azonban egy másik elemzésből kiderült, hogy az angliai és walesi rendőrség által rögzített nemi erőszakos eseteknek mindössze 1,6 százalékában folyik büntetőeljárás az elkövető ellen. Ez a legalacsonyabb arány az összes bűncselekmény közül…          Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után