Újabb balhé az egyik londoni repülőjáraton: részegen balhéztak, veszekedtek, majd £5,000-ot vágott hozzá az egyik utas a másikhoz 1

Két éppen nyaralni induló utas közt egy meglehetősen ittas állapotban kirobbant veszekedés azzal végződött, hogy az egyikük egy hatalmas köteg készpénzt vágott hozzá a másikhoz, miközben a rendőrök épp eltávolították őket a repülőgépből.

Újabb balhé az egyik londoni repülőjáraton: részegen balhéztak, veszekedtek, majd £5,000-ot vágott hozzá az egyik utas a másikhoz 3

Az utasok elmondása szerint a férfi és a nő, akik mind a ketten hasonló szürke tréningruhát viseltek, öt órával a Heathrow repülőtérről való felszállás után vesztek össze a Bangkokba tartó egyik repülőjáraton.

A nő végül fogta magát és átköltözött egy másik ülőhelyre egy magasabb osztályon, de nem volt hajlandó ezért kifizetni a felmerülő extra költségeket az Eva Air járatának üzemeltetői szerint. A férfi ezután szintén úgy döntött, hogy ő sem bírja ki a repülőutat anélkül, hogy ne csinálna valamit, amivel mindenkit felhúz és esetleg még meg is büntethetik érte, így a kabin hátsó részében elektromos cigarettázni kezdett.

“Légiutas-kísérőink gyorsan intézkedtek a szóban forgó utasok lenyugtatása végett, de ők sértegették és fizikailag is bántalmazták az alkalmazottainkat. Nyolc további utas segítségére volt szükség ahhoz, hogy megfékezzék a fedélzeten vállalhatatlanul viselkedő két személyt.” – mondta az Eva Air szóvivője.

Andy Singh, egy 63 éves nagypapa, aki szintén a járaton utazott, azt mondta, hogy a férfit egy „hét-nyolc termetes emberből” álló csoportnak kellett lefognia, hogy az üléshez tudják szíjazni. Három órán át ott tartották, miközben a gépet Bécsbe irányították át „a személyzet és az utasok biztonsága érdekében”.

A párost leszálláskor az osztrák rendőrség emberei várták és kísérték le a gépről.

Többen is azt mondták, hogy: „Folyamatosan a pénzről beszéltek, és a férfi azt mondta, hogy „az én 5000 fontom van a táskájában”

A rendőrök először a hölgyet szállították le. Néhány perc múlva a rendőrökkel körülvéve a repülőgép mellett ácsorogva úgy döntött, hogy elveszi a táskát a nőtől, aki erre csak úgy hozzávágta az 5000 fontot, ami természetesen szanaszét szóródott a földön.

A felvételen az is látható, ahogy a férfi és az egyik rendőr megpróbálja felszedni az aszfalton szétszórt bankjegyeket. A többi utasnak egy bécsi szállodában kellett éjszakáznia a két személy miatt, és csak másnap 17:30-kor tudtak tovább indulni az eredeti úti cél felé.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után