A feltehetően Nagy-Britannia leggorombább lakcímének titulusát viselő ház eladóvá vált, és várják a lelkes érdeklődőket.

cock-lane1

A ház következő tulajdonosánál alapkövetelmény lesz némi humorérzék, hogyha be akarnak költözni a Surrey-ben, azon belül is Fetcham-ban lévő házba, ami a Cock Lane 69 szám alatt található.

Reméljük, hogy senkinek nem kell elmagyarázni sem a számot, sem J a szó jelentését, de az érdekesség kedvéért annyit elárulunk, hogy a Cock a fasz, mellett kakast is jelent (elnézést a vulgáris kifejezésért, de a kuki vagy a pömpölő nem adta volna át tartalmilag a szó jelentését).

Az ikerház nem kevesebb, mint £449,950-os áron került fel az ingatlan piacra és a Gascoigne Pees nevű ügynökség intézi az értékesítését. Tovább súlyosbítja a helyzetet az ingatlanügynökség neve Gascoigne hugyozik (na jó, a pee meg borsót is jelent, de ilyenkor ezzel menteni a menthetőt már túl késő). Lakáshirdetések, és kiadó szobák a Hunglia oldalán is vannak itt.

A lakcím nem kis téma lett a közösségi oldalakon. Mindazonáltal lassan már semmin nem lepődünk meg, azok után, hogy olyan helyek vannak ebben az országban, mint:

  • Thong Lane (thong: tanga)
  • White Knobs Way (knob: makk)
  • Cockburn Street (cock: fasz, persze kakast is jelent)
  • Butthole Lane (butthole: segglyuk)
  • Fanny Hands Lane (fanny: puncit és segget is jelenthet)

„El sem tudjátok képzelni mekkorát nevettem, mikor felismertem, hogy ez tényleg létezik.” – írta az egyik kommentelő.

Így aztán nem lesz könnyű eladni a házat. Az angolokat ismerve, bőven lesz jelentkező, aki büszkén fogja mondogatni, hogy az övé lett a Cock lane 69. a pisálós ügynökségtől.

9623780-large

Reméljük sikerült egy vidám két percet szereznünk, és ha kíváncsi lettél, itt megnézheted a legdurvább utca és helyneveket Nagy-Britanniában… Elképesztő, hogy mik vannak!       Forrás: http://www.standard.co.uk

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára