Szokatlan jelenség Londonban: Mindenki a cuki rókáról beszél, aki barátkozni akar 1

Nagyon furán viselkedő, szeretethiányos rókát filmezett le Londonban az egyik fiatal, aki épp hazafelé tartott egy átbulizott este után. Az állat a videó tanúsága és a fiatal srác elmondása szerint is olyan volt, mintha barátkozni akarna, ami szinte példátlan.

foxnap

Tele a brit főváros rókákkal, de az embertől nagyon félnek, és igyekeznek tisztes távolságot tartani tőlünk. Azonban úgy látszik egy a millióból azért „máshogy gondolkodik” és látja bennünk a lehetőséget. A 23 éves Henry Hoffman elmesélte, hogy épp hazafelé tartott egy buliból, amikor Hampton Wick station megállónál két lányt látott, amint fedezékbe menekül a róka elől vasárnap éjjel.

A segítőkész srác, aki egyébként egy bárban dolgozik, a haverokkal volt a városban iszogatni, és úriember lévén meg akarta menteni a hölgyeket a rókától, így odarohant, hogy elijessze az állatot. Azonban ahogy felé rohant és próbálta elhessegetni, az állat nem hogy nem szaladt el, de ehelyett inkább Henry vált számára érdekessé a két lány helyett. Az állat lelkesen és hűségesen követte őt végig hazafelé, így a srác kitalálta, hogy videóra veszi a jófej állatot.

Meg kell hagyni, hogy ritka pillanatok egyike az ilyen. A felvételen hallatszik, ahogy Henry a következőket mondja: „Szóval én csak itt lazulok ezzel a rókával, aki itt van velem. Olyan mintha haverok lennénk. Szeret játszani a táskámmal. Elvagyunk.”

„Épp mentem hazafelé, amikor megláttam a két lányt, ahogy menekülnek előle. Először azt hittem egy kutya az. Elég rémültek voltak. Odaszaladtam, hogy elijesszem, és akkor láttam meg, hogy egy róka. Aztán hirtelen nagy barátok lettünk.”

A videón az is látszik, ahogy a róka belekapaszkodik a srác táskájába és semmi áron nem akarja elengedni. Később az is látszik, ahogy a kedves kis jószág a fiú ölében elalszik, miközben simogatják a fejét. Henry azt mesélte, hogy végül az állat megriadt egy busz zajától és elszaladt egy sikátorba.          Forrás: standard Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után