Hívd barátaidat MOBILON Magyarországon vagy Angliában bármikor, bárhonnan!

prepaid-sim-card-united-kingdom

Manapság még mindig nehéz ideális csomagot találni a magyar mobilszolgáltatóknál, ha Magyarországról szeretnéd elérni Angliában élő munkáltatód vagy ismerőseid, rokonaid.

A Skype és a Viber ugyan jó alternatíva, de vannak helyzetek, amikor az internet-kapcsolat hiánya vagy rossz minősége miatt nem lehet használni őket. Erre megoldás az Olcsomobilhivas.hu szolgáltatása, amivel 9 forintért lehet Angol mobilt hívni Magyarországról illetve 12 forintért magyar mobilt hívni Angliából hűségidő és havidíj nélkül, másodperc alapú számlázás mellett!

Angliában dolgozó magyaroknak különösen ideális, mert így a Magyarországon maradt rokonaid 9 forintos percdíj mellett tudnak hívni téged az angol mobilodon bárhol, bármikor! Akkor is, ha éppen nincs internetelérésed!

Sok Angliában élő magyar használja az Olcsomobilhivas.hu-t, aki csak ritkán látogat haza. Sokszor előfordul, hogy a Londonban dolgozó honfitársunk találja meg az Olcsomobilhivas.hu-t, fizet elő a nagymama nevében, így a nagymama rendszeresen beszélgethet telefonon az unokáival telefonon és nem kell előre időpontot egyeztetni, mint például a Viber vagy Skype használata esetében.

A program egy könnyen kezelhető alkalmazás, bármelyik operációs rendszer (pl. IOS, Android, Windowsphone) használata esetén igénybe vehető, illetve Windows vagy Mac számítógépen is működik.

Percdíjaink, úgy gondolom, magukért beszélnek: magyar mobil 12, magyar vezetékes 3, Anglia 9, Németország 12, Ausztria 6, Hollandia 9, USA 3 Ft/percdíjért hívható. A szolgáltatás ráadásul INGYENESEN kipróbálható, nincs veszteni valója senkinek. Ha valaki elakad, az Olcsomobilhivas.hu ügyfélszolgálata ide kattintva érhető el. Legidősebb felhasználójuk 72 éves, kor nem akadály!

Kattints IDE az ingyenes kipróbálási lehetőségért

Percdíjak

Forrás: http://www.olcsomobilhivas.hu/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára